Neler Yeni

Turbox 1050ti 4gb ekran kartı 1080p kötü oluyor. (ÇÖZÜLDÜ)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
aynı şeyin laciverti sonuç olarak turbox in ne oluğu belli boş konuşan yok
Adam karşınızda olsa tekme tokat gireceksiniz Turbox aldı diye he. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Adam bilmiyor demekki ve bugün öğrendi. Linç etmek yerine insan gibi şu şu nedenlerle birlikte bu marka kötüdür alınmaz diyebilirsiniz ama gördüğüm kadarıyla insanlar neden belirtmeden linç etme peşinde. Sanarsın herkes anasının karnında öğrendi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fark etmiyor bu sorunun nedeni marka olmasa bile farklı sorunlarla karşılamayacak diye bir şey yok umarım da karşılaşmaz
Farklı sorunlarla karşılaşırsa farklı konu açar.

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Adam karşınızda olsa tekme tokat gireceksiniz Turbox aldı diye he. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Adam bilmiyor demekki ve bugün öğrendi. Linç etmek yerine insan gibi şu şu nedenlerle birlikte bu marka kötüdür alınmaz diyebilirsiniz ama gördüğüm kadarıyla insanlar neden belirtmeden linç etme peşinde. Sanarsın herkes anasının karnında öğrendi.
Valla ya bir yaşadığım sorunun çözümünü sordum bi ana avrat küfretmedikleri kaldı.

ve farklı farklı linç yerim :D

rapstarjustercik

80+ Bronze
Ekran kartı dandik de pek ekran kartı ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum. Tvlerde genel olarak böyle oluyor, onun bir ayarı olmalı ekran ayarını değiştiriyor ve düzeltiyor. Televizyon ayarları kaynaklı bir sorun. Aynısını ben yaşadığım için söylüyorum

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Çözememe yardımcı olmak için gelen arkadaşlara teşekkürler.

rookie27

80+ Gold
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Çözememe yardımcı olmak için gelen arkadaşlara teşekkürler.
Ya bilader ben sana bir tık fazla yüklendim Turbox yazısını görünce ben deliriyorum kusura bakma hakkını helal et hayırlı akşamlar iyi oyunlar.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,140
İsim
Mert Can Ergün
@BaşaramadıkAbi boş ver yapmış bir hata iyi kazık yemiş ilerde anlar hatasını

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz

linç etmiyorum turbox in kötü bir marka olduğunu iade etmesi gerektiğini söylüyoruz

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Ya bilader ben sana bir tık fazla yüklendim Turbox yazısını görünce ben deliriyorum kusura bakma hakkını helal et hayırlı akşamlar iyi oyunlar.
Helal olsun . Hayırlı akşamlar. Bir daha sorun yaşarsam (inşallah yaşamam) inş linçlemezsin.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,140
İsim
Mert Can Ergün
anakart ve işlemci nedir

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Helal olsun . Hayırlı akşamlar. Bir daha sorun yaşarsam (inşallah yaşamam) inş linçlemezsin.
Türk milleti olarak linci çok seviyoruz maalesef. Sen yine bu ekran kartı ile alakalı bir konu aç yine linç yersin 😂

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
anakart ve işlemci nedir
asus prime a320m-k anakart ve ryzen 3 2200g işlemci

Türk milleti olarak linci çok seviyoruz maalesef. Sen yine bu ekran kartı ile alakalı bir konu aç yine linç yersin 😂
Turbox'un tsini gören linçlemeye geliyor 😂

Ya adminler bence bu olaylara bi el atması lazım. Biz yaşadığımız sorunu soruyoruz millet sorunu çözmek yerine linçlemeye , boş boş laf etmeye geliyor. Ekran kartını aldık bitti sen bana sorunun çözümünü biliyorsan söyle bilmiyorsan boş boş laf etme demi.

Top Bottom