Neler Yeni

Turbox 1660 ekran kartı alınır mı?

sWerazee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kayra Mete
Öncelikle herkese selamlar. Yeni bir ekran kartı bakıyorum ve turbox marka gtx 1660 bir ekran kartı gördüm iyi gözüküyor sanki ama bilemedim sizlere sormak istedim konu hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa iyiyse neden iyi kötüyse neden kötü detaylarıyla anlatabilir mi? Ayrıca Turbox markasının hazır sistemlerini gördüm. Herkesin bildiği gibi toplumda ki ''İ7 ise tamam!'' algısı kullanılıyor ama o olayın ne dolaplar olduğunu biliyorum malesef. O yüzden Turbox marka pc ler hakkında değilde sadece bu ekran kartı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. En içten dileklerimle.

Ürünün linki:
,

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Uzak durun
Kalitesiz bir marka
Zaten stok yok

bütçeniz nedir öneri yapalım

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Turbox ve İzoly = ÇÖP

scarled

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Baran
Öncelikle herkese selamlar. Yeni bir ekran kartı bakıyorum ve turbox marka gtx 1660 bir ekran kartı gördüm iyi gözüküyor sanki ama bilemedim sizlere sormak istedim konu hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa iyiyse neden iyi kötüyse neden kötü detaylarıyla anlatabilir mi? Ayrıca Turbox markasının hazır sistemlerini gördüm. Herkesin bildiği gibi toplumda ki ''İ7 ise tamam!'' algısı kullanılıyor ama o olayın ne dolaplar olduğunu biliyorum malesef. O yüzden Turbox marka PC ler hakkında değilde sadece bu ekran kartı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. En içten dileklerimle.

Ürünün linki:
,
doğalgaz faturan çok geliyorsa alıp tasarruf edebilirsin

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öncelikle herkese selamlar. Yeni bir ekran kartı bakıyorum ve turbox marka gtx 1660 bir ekran kartı gördüm iyi gözüküyor sanki ama bilemedim sizlere sormak istedim konu hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa iyiyse neden iyi kötüyse neden kötü detaylarıyla anlatabilir mi? Ayrıca Turbox markasının hazır sistemlerini gördüm. Herkesin bildiği gibi toplumda ki ''İ7 ise tamam!'' algısı kullanılıyor ama o olayın ne dolaplar olduğunu biliyorum malesef. O yüzden Turbox marka PC ler hakkında değilde sadece bu ekran kartı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. En içten dileklerimle.

Ürünün linki:
,
Turbox un sakızı olsa dahi alınmaz

sWerazee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kayra Mete
Her birinize tek tek teşekkür ederim 1 tane bile güzel bir söz gelmedi malum marka hakkında bende msi a yöneldim.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Her birinize tek tek teşekkür ederim 1 tane bile güzel bir söz gelmedi malum marka hakkında bende msi a yöneldim.
MSI'ın yanından geçemez, marka kapsamı olarak :)

Ama düz 1660 almaktansa RX5500XT 8GB almak daha mantıklı.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter