Kardeşime doğum günü hediyesi bilgisayar aldım kargom 2 saat önce geldi kurulumu tamamladım windows 10 kurdum bilgisayara şimdi fortnite indiriyorum sizce donmadan kasmadan oynayabilir mi ?
Almasaydın keşke.Kardeşime doğum günü hediyesi bilgisayar aldım kargom 2 saat önce geldi kurulumu tamamladım windows 10 kurdum bilgisayara şimdi fortnite indiriyorum sizce donmadan kasmadan oynayabilir mi ?
o sizin sıkıntınızAlmadan önce keşke sorsaydın. Bana Turbox 3090 versin bedavaya almam
Bilgisayarcı tanıdığım vardı ona danıştım zaten içim rahat. Siz ne düşünüyorsunuz diye merak ettimAlmadan önce keşke sorsaydın. Bana Turbox 3090 versin bedavaya almam
içindeki işlemci benim kardeşimden yıl olarak daha büyük almayaydın keşkeKardeşime doğum günü hediyesi bilgisayar aldım kargom 2 saat önce geldi kurulumu tamamladım windows 10 kurdum bilgisayara şimdi fortnite indiriyorum sizce donmadan kasmadan oynayabilir mi ?
Ne diyorsun. Adama kalitesiz marka olduğunu söylemeye çalışıyorum. önce bir düşünün ne demek istediğimi.o sizin sıkıntınız
Oyun %93'ten gidiyor umarım mutlu olur neden öyle dediniz hocam?içindeki işlemci benim kardeşimden daha büyük almayaydın keşke
Hak etmişsin o zaman ne diyelim.Bilgisayarcı tanıdığım vardı ona danıştım zaten içim rahat. Siz ne düşünüyorsunuz diye merak ettim
Ben olsam almazdım. Bilgisayarcılara pek güvenme.Bilgisayarcı tanıdığım vardı ona danıştım zaten içim rahat. Siz ne düşünüyorsunuz diye merak ettim