turbox neden sevilmiyor

Post automatically merged:
yav hocam mesaj kasmak için neden durmadan mesaj alıntılıyorsunuz vallahi benim konumun altında da yapmışsınız zaten imzanıza da bronzeye adım adım yazmışsınız mesaj kasmak istiyorsanız maç konusu açın araya saçma yorumlar yapa yapa kasın kirletmenize gerek yok böyle

turboxa anlattıklarınizdan otüru büyük küfür edesim geldi

Ben 10 yaşındaki işlemciye, anakarta, ekran kartına vs. 4k para veremem. Ben enayi değilim.
Ayrıca ilanların küçücük bir yerinde bu yazıyor:
Parça stokta bulunmadığı taktirde parça değişimi olabilir.

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi neden turbox markası tutulmuyor parça kalitesimi yada başka nedenlerden mi ☺
Parça değiştirme hakkına sahip olduğu için, gereksiz pahalı olduğu için, tutsan elinde patlayacak olduğu için vb. Vb.

Çünkü elle tutalacak bir yanı yok.

Malzeme kalitesi kötü,rakipleriyle f/p ile yarışacak bir marka değil.

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi neden turbox markası tutulmuyor parça kalitesimi yada başka nedenlerden mi ☺
satış stratejilerinden dolayı sevilmiyorlar. ama ben o fiyat bandında internette gezmek için vs alınabilecek bilgisayarlar olduklarını düşünüyorum. oyun için kesinlikle tercih edilmemeli ama mesela aile büyüklerine vs alınacaksa başvurulabilir

hmm anladim bu turbox denen insan olmayan insanlar anladigim kadarisiyla dolandırıcı
Dolandırıcı demek doğru olmaz insanların bilgisizliğinde yararlanarak fırsatçılık yapıyor denebilir

Onu bunu geçtim 1. Nesil i5 i nereden biluyorlar bide reziller i5 hmm güzel işlemci diyenleri kazıklıyorlar

Turbox =mahhalenin tamircisi 🤬🤬

Geri