Yavuz241
80+ Bronze
Test videosu atabilir misin 70 fps gösteren?haklısın ama sinerjinin apu prosundada 70 fps alıyor onda yetenepi atınca 40 30 a düşücek
Test videosu atabilir misin 70 fps gösteren?haklısın ama sinerjinin apu prosundada 70 fps alıyor onda yetenepi atınca 40 30 a düşücek
Usta şu an deliriyorum kendimi....haklısın ama sinerjinin apu prosundada 70 fps alıyor onda yetenepi atınca 40 30 a düşücek
yok hocam ondaki kart gt1030 a eşit bir kart sanki içinde gt 1030 var gibi düşün steam pubg falanda oynarsınhaklısın ama sinerjinin apu prosundada 70 fps alıyor onda yetenepi atınca 40 30 a düşücek
hocam ne dert ediyorsun günde 1 lira 5lira at bi köşeye sakla biryere 1 sene sonra ekran kartının kralını alırsın.korkuyorum bizde pc alındımı sadece oda madir ram takviyesi yapılır zaten pc yide isyan ederek aldırttım bıkmıştım çünkü ekran kartı alınmaz bana anca kendim biriktirirsem
Böyle giderse sen Turbox alırsın oda 2 gün sonra mavi ekran verir sonra anlarsın ama iş işten geçmiş olur.haklısın ama sinerjinin apu prosundada 70 fps alıyor onda yetenepi atınca 40 30 a düşücek
365*5 = 1825hocam ne dert ediyorsun günde 1 lira 5lira at bi köşeye sakla biryere 1 sene sonra ekran kartının kralını alırsın.
tamam vazgeçtimAlma yürü git o zaman turbox al. Adama inatla 100 kişi alınmaz yazmış arkadaş hala apu alınmaz ama yaa yazmış.
Oh be rahatladım.tamam vazgeçtim
Sonunda.tamam vazgeçtim
hocam attığımız sistemi şuan alın ve bir daha uğraşmayıntamam vazgeçtim
tabi reis. Hatta daha fazla bunun bayramı yokmu? Var. hadi bi gün fazla para buldu 10lira 20lira sadece 5 değil en az 3000tl toplar net.365*5 = 1825
GTX 970 parası çıkar buradan