Turbox r7 240 2 gb 128 bit gddr5 ekran kartı alınır mı

Alıyımda hocam darboğaz yada cpu kaldırır mı benim
Senin işlemcin benimkinden iyi PSU Da aynı ramde aynı bende var hiçbirşekilee darboğaz yok PUBG LITE 60 100 ARASİ FPS ZULADA 100 120 ARASİ ODA benimki GTX750 ALMANİ tavsiye ederim çok iyi bir ekran kartidir zaten donanim arşivi youtubede var gidip bakabilirsin

64 bit olsa ne olur ki, belleği GDDDR5 olduğu için sizin dediğiniz DDR3 128 BİT kartın belleklerinden daha iyi performans gösterir. Ayrıca bir kartı BİT, GB gibi değerlerle karşılaştırılması yanlıştır.
bir bilgisayarcıya gittiğimde bana gb önemli değil bit önemli dedi 800 tl istedi rx 460 normalmı acaba

64 bit olsa ne olur ki, belleği GDDDR5 olduğu için sizin dediğiniz DDR3 128 BİT kartın belleklerinden daha iyi performans gösterir. Ayrıca bir kartı BİT, GB gibi değerlerle karşılaştırılması yanlıştır.
bir bilgisayarcıya gittiğimde bana bit önemlidir dedi gb okadar da önemli değil bit oyunun perfonmasını sağlar dedi rx 460 sıfırmış beden 750 800 tl istedi 2 gb 128 bit

bir bilgisayarcıya gittiğimde bana bit önemlidir dedi gb okadar da önemli değil bit oyunun perfonmasını sağlar dedi rx 460 sıfırmış beden 750 800 TL istedi 2 gb 128 bit
Bit, evet performansı etkiliyor ama bellek tipi, çip gibi bileşenler o bitten çok daha önemlidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

660yi varken 750ti alınmaz.
300W everest PSU var ama.

Bence bir daha oraya uğramayın, o kartın piyasası 500-600 civarlarında.
bana önerdiğiniz ekran kartlarını not olmak istiyorum ver araştırmalarıma göre
gtx 750
gtx 750ti
r7 240
gtx 950
bunlar benım sistemimi karşılıyor doğrumudur bunun dışına çıkmak istemiyorum öyle insanlar var ki bu daha şu daha iyi diyolar ama sistemime bakmıyolar ben sadece size güvenerek almak istiyorum çok darbe yedim çok dolandırıldım artık bıktım lütfen size güvenerek iş yapmak istiyorum arkadaşlar

bana önerdiğiniz ekran kartlarını not olmak istiyorum ver araştırmalarıma göre
gtx 750
gtx 750ti
r7 240
gtx 950
bunlar benım sistemimi karşılıyor doğrumudur bunun dışına çıkmak istemiyorum öyle insanlar var ki bu daha şu daha iyi diyolar ama sistemime bakmıyolar ben sadece size güvenerek almak istiyorum çok darbe yedim çok dolandırıldım artık bıktım lütfen size güvenerek iş yapmak istiyorum arkadaşlar
GTX 950 500 civarlarında bulursanız alınabilir. Bazı oyunlarda darboğaz yapar ve güç kaynağınız yetmeyeceğinden değiştirmeniz gerekir , onun dışında R7 240 önermem o bütçede çünkü daha 1-2 ay önce 150 200'e satılıyordu, ki zaten performansı da kötü. RX 550, GT 1030. Başka aklıma gelmedi, geldikçe yazarım.

GTX 950 500 civarlarında bulursanız alınabilir. Bazı oyunlarda darboğaz yapar ve güç kaynağınız yetmeyeceğinden değiştirmeniz gerekir , onun dışında R7 240 önermem o bütçede çünkü daha 1-2 ay önce 150 200'e satılıyordu, ki zaten performansı da kötü. RX 550, GT 1030. Başka aklıma gelmedi, geldikçe yazarım.
oynuyacam 3 4 oyun var lol ets2 csgo valorant başkada bir şey oynamam bunları akıcı oynatacak ekran kartı olsun bana yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,395
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri