Neler Yeni

Türk dizilerinin kötü olması

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Ülkemizde her zaman kolay kazanç düşüncesi olduğundan dolayı en az emekle en çok maddi geliri kazanılmaya çalışırız. Bizim halkımızda çok sever mutlu sonlu düğün sahneli dizileri, aynısından yap 30 tane hatta aynı oyuncular olsun bıkmadan usanmadan izler. İzleyici olduğuna ve düşmediğine göre neden emek ve bütçe harcasınlar?

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kuruluş Osman İzliyorum Ben Banane Aşk Dizisinden Bude Trt'de Barbaros Dizisi Çıkacak Onuda İzlerim Miss

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,391
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bi dakka siz televizyon mu izliyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bayadır izlemiyorum, güzel Türk dizisi varsa da kaçırmışımdır

Besim Tibuk

80+ Gold
Aç KV ilk 97 sonrasında KVP bak rahatına.
Ezel izlenebilir.

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Ya abi nesini anlamadın Ahmet karısını kardeşi Mehmet'in karısıyla aldatacak, Mehmet karısını Osman'ın karısıyla aldatacak, Sonra Osman'ın karısı Osman'dan ayrılacak sonra Osman Ahmet'in karısıylan yatacak sonra Ahmet karısının onu Mehmet' aldattığını sanacak Sonra bütün yalanlar ortaya çıkıp Zengin Mahmut Fakir Ayşe ile mutlu bir hayat yaşayacak bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Az çok işin içinde olduğum için biliyorum ve şunu söyleyebilirim ki; tanıdığım bir kaç yönetmen var. Hepsinin de özgün bir sürü içeriği var ki bu içerikler belki netflix dizisi çıkarılabilir kalitede. Fakat hepsi korkuyor. Çünkü Türk dizi sektöründe alışılmışın dışına çıkmak tamamen kumar. Ya seyirci beğenmez rating düşer, ya da uygunsuz konu veya içerikten ceza yer. Yönetmenler ve yapımcılar bu kadar büyük paralar kaybetmeyi göze almak istemiyor. Türk Dizi sektöründe ya okul ya polisiye ya da mafya Dizileri (askeriye de olabilir) el üstünde tutulduğu için yeni dizi senaryoları da birbirini tekrarlar vaziyette oluyor. Bu aslında biraz da izleyicinin suçu. Her ne kadar ''Akıncı'' ile bu bir nebze kırılmaya çalışılsa da sonuç ortada.

Şunu da not geçeyim, Ne zaman Türkiye de adam akıllı oyunculuk dersi veren kurumlar faaliyete gecer, gençlerin önü açılır o zaman bu düzelme sürecine girer. Çünkü ülkede oyuncu eksikliği var. 20 yil önce liseli rolünde oynayan adam hala liseli rolünde. Bu ne arkadaş ya.

Aware

80+ Silver
Az çok işin içinde olduğum için biliyorum ve şunu söyleyebilirim ki; tanıdığım bir kaç yönetmen var. Hepsinin de özgün bir sürü içeriği var ki bu içerikler belki netflix dizisi çıkarılabilir kalitede. Fakat hepsi korkuyor. Çünkü Türk dizi sektöründe alışılmışın dışına çıkmak tamamen kumar. Ya seyirci beğenmez rating düşer, ya da uygunsuz konu veya içerikten ceza yer. Yönetmenler ve yapımcılar bu kadar büyük paralar kaybetmeyi göze almak istemiyor. Türk Dizi sektöründe ya okul ya polisiye ya da mafya Dizileri (askeriye de olabilir) el üstünde tutulduğu için yeni dizi senaryoları da birbirini tekrarlar vaziyette oluyor. Bu aslında biraz da izleyicinin suçu. Her ne kadar ''Akıncı'' ile bu bir nebze kırılmaya çalışılsa da sonuç ortada.

Şunu da not geçeyim, Ne zaman Türkiye de adam akıllı oyunculuk dersi veren kurumlar faaliyete gecer, gençlerin önü açılır o zaman bu düzelme sürecine girer. Çünkü ülkede oyuncu eksikliği var. 20 yil önce liseli rolünde oynayan adam hala liseli rolünde. Bu ne arkadaş ya.
Hocam yapsalar tutma ihtimali çok daha yüksek sadece yazın değil daha sonra da izlenebilir.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Önceden yaz dizileri sadece aşk konusu içeririrdi ama bu sene fark ettim her dizi öyle olmuş :(

Aware

80+ Silver
Önceden yaz dizileri sadece aşk konusu içeririrdi ama bu sene fark ettim her dizi öyle olmuş :(
Saçma karakterler de var saçma ve açık kıyafetler ile yeşillendiriyolar güya.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Ama yasak elma bir sarıyodu eskiden ejjdnejdusnwnje

Bieshala

80+ Bronze
Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir Kaç Tanesini Çıkar Gerisi Çöp .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,157
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom