- Reaksiyon skoru
- 4,358
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuş rev ab konuşşş.Ne demek bunu söyleyen bir animeci mi?
Konuş rev ab konuşşş.Ne demek bunu söyleyen bir animeci mi?
Kuruluş Osman İzliyorum Ben Banane Aşk Dizisinden Bude Trt'de Barbaros Dizisi Çıkacak Onuda İzlerim MissHadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam yapsalar tutma ihtimali çok daha yüksek sadece yazın değil daha sonra da izlenebilir.Az çok işin içinde olduğum için biliyorum ve şunu söyleyebilirim ki; tanıdığım bir kaç yönetmen var. Hepsinin de özgün bir sürü içeriği var ki bu içerikler belki netflix dizisi çıkarılabilir kalitede. Fakat hepsi korkuyor. Çünkü Türk dizi sektöründe alışılmışın dışına çıkmak tamamen kumar. Ya seyirci beğenmez rating düşer, ya da uygunsuz konu veya içerikten ceza yer. Yönetmenler ve yapımcılar bu kadar büyük paralar kaybetmeyi göze almak istemiyor. Türk Dizi sektöründe ya okul ya polisiye ya da mafya Dizileri (askeriye de olabilir) el üstünde tutulduğu için yeni dizi senaryoları da birbirini tekrarlar vaziyette oluyor. Bu aslında biraz da izleyicinin suçu. Her ne kadar ''Akıncı'' ile bu bir nebze kırılmaya çalışılsa da sonuç ortada.
Şunu da not geçeyim, Ne zaman Türkiye de adam akıllı oyunculuk dersi veren kurumlar faaliyete gecer, gençlerin önü açılır o zaman bu düzelme sürecine girer. Çünkü ülkede oyuncu eksikliği var. 20 yil önce liseli rolünde oynayan adam hala liseli rolünde. Bu ne arkadaş ya.
Saçma karakterler de var saçma ve açık kıyafetler ile yeşillendiriyolar güya.Önceden yaz dizileri sadece aşk konusu içeririrdi ama bu sene fark ettim her dizi öyle olmuş![]()
Bir Kaç Tanesini Çıkar Gerisi Çöp .Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
TRT dizileri hariç evet.Bir Kaç Tanesini Çıkar Gerisi Çöp .