Türk dizilerinin kötü olması

Çukur var o.O2
Dizilerin kötü olmalarının nedenleri bence
-Çok uzun olmaları 2 Saat(Bir süre sonra gereksiz uzatıyorlar konuları ve olayları)
-Aşk içerikli dizilerin çoğu ergenlere hitap ediyor

Çukur var o.O2
Dizilerin kötü olmalarının nedenleri bence
-Çok uzun olmaları 2 Saat(Bir süre sonra gereksiz uzatıyorlar konuları ve olayları)
-Aşk içerikli dizilerin çoğu ergenlere hitap ediyor
Çukur bitince gelen pişmanlık :(

Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Türk dizisi olarak kaliteli diyebileceğim ve severek izlediğim sadece söz,behzat ç ,sungurlar,şampiyon, zengin kız fakir oğlan şuan aklıma gelenler bunlar daha 1,2 tane daha vardır ama film olarak gayet kaliteli içerikler var.

Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
TV izlemiyorum , bence izlemeye değer bir film yok şuan.
Edit : belgesel kanallarına lafım yok.

Çünkü sevgili halkımız habire bunları izliyor
TRT dizileri düzgün sadece
Birde rahmetli Çukur iyi diziydi :(

TV izlemeyi 2 sene önce bıraktım. İyikide bırakmışım. Sadece Gametoon izliyorum o da oyun araştırmak için. Türk kanalları bence boş.

Dünya'nın en iyi dizisi türklerde KURTLAR VADİSİ gibi bir şaheserimiz var diğerleri kötü olsa ne yazar 397 bölüm tepe tepe izle.

138ce4f7ca0f949e290907f8a3670d0b.jpg

gır gır şamata olarak seksenlerin eski ve yeni bölümlerine bakıyorum

En son geçen yıl Serhat Doğramacı için Masterchef'i izledim. Ondan beri TV izlemiyorum. Kalite yerlerde. Bir daha asla Kurtlar Vadisi ve Ezel gibi diziler gelmeyecek :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,039
Üyeler
186,005
Son üye
mehmetnizam84
Geri