Nefes unutulmasın o Türkiyedeki askeri filmlerin baş yapıtıdır.Türklerin sadece Dağ film serisinde başarılı olduğunu düşünüyorum. Diğerleri tırt.
Ben Genellikle Kardeşlerim Ve Bir Zamanlar Çukurovayı İzliyorum.TRT dizileri hariç evet.
Çukur bitince gelen pişmanlıkÇukur var
Dizilerin kötü olmalarının nedenleri bence
-Çok uzun olmaları 2 Saat(Bir süre sonra gereksiz uzatıyorlar konuları ve olayları)
-Aşk içerikli dizilerin çoğu ergenlere hitap ediyor
vergi vermekBana biri Türklerin yaptığı ve başarılı oldukları "iyi" bir şeyi söylesin sonra bunu tartışırız.
Türk dizisi olarak kaliteli diyebileceğim ve severek izlediğim sadece söz,behzat ç ,sungurlar,şampiyon, zengin kız fakir oğlan şuan aklıma gelenler bunlar daha 1,2 tane daha vardır ama film olarak gayet kaliteli içerikler var.Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
TV izlemiyorum , bence izlemeye değer bir film yok şuan.Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?