Neler Yeni

Türk dizilerinin kötü olması

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
Çukur var o.O2
Dizilerin kötü olmalarının nedenleri bence
-Çok uzun olmaları 2 Saat(Bir süre sonra gereksiz uzatıyorlar konuları ve olayları)
-Aşk içerikli dizilerin çoğu ergenlere hitap ediyor

Aware

80+ Silver
Çukur var o.O2
Dizilerin kötü olmalarının nedenleri bence
-Çok uzun olmaları 2 Saat(Bir süre sonra gereksiz uzatıyorlar konuları ve olayları)
-Aşk içerikli dizilerin çoğu ergenlere hitap ediyor
Çukur bitince gelen pişmanlık :(

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
televizyonda dizi yerine daha çok ingilizce tv programlarını tercih ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Türk dizisi olarak kaliteli diyebileceğim ve severek izlediğim sadece söz,behzat ç ,sungurlar,şampiyon, zengin kız fakir oğlan şuan aklıma gelenler bunlar daha 1,2 tane daha vardır ama film olarak gayet kaliteli içerikler var.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
TV izlemiyorum , bence izlemeye değer bir film yok şuan.
Edit : belgesel kanallarına lafım yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çünkü sevgili halkımız habire bunları izliyor
TRT dizileri düzgün sadece
Birde rahmetli Çukur iyi diziydi :(

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
TV izlemeyi 2 sene önce bıraktım. İyikide bırakmışım. Sadece Gametoon izliyorum o da oyun araştırmak için. Türk kanalları bence boş.

VorleN

80+ Silver
Dünya'nın en iyi dizisi türklerde KURTLAR VADİSİ gibi bir şaheserimiz var diğerleri kötü olsa ne yazar 397 bölüm tepe tepe izle.

138ce4f7ca0f949e290907f8a3670d0b.jpg

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
gır gır şamata olarak seksenlerin eski ve yeni bölümlerine bakıyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
En son geçen yıl Serhat Doğramacı için Masterchef'i izledim. Ondan beri TV izlemiyorum. Kalite yerlerde. Bir daha asla Kurtlar Vadisi ve Ezel gibi diziler gelmeyecek :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,154
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom