Neler Yeni

TÜRK GEFORCE NOW İNANMAYIN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Sahibi gelmiş

700w psu açıklar mısın

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
neyse iyi akşamlar herkese.

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Foruma açtıkları konuyu ilk gördüğümde çok haklı bir yorum yazmıştım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/geforce-nowin-yerlisi-geliyor.203797/ Buyrun konu linki. Sayfa 19 da benim yorumumu görebilirsiniz. Sözde bir şirket kurulmuş ve böyle bir projeye girilmiş. O konuya yazdığım şey şuydu. Siz kimsiniz? Kendisini tanıtmasını istedim çünkü böyle bir işe kalkışan bir firma kendini tanıtmalı. Bu kadar büyük bir projeye girdiysen insanlara detaylı bilgi vermeli kendini tanıtmalı güvenli bir profil çizmelisin. Genç yaşta güzel projeler diye güzel bir yorumda yaptım normalde. Eğer bu doğruysa bu işin bu kadar kolay olmayacağını düşünmekte haklıymışım. Yanlış anlaşılmasın ama forumun çok büyük bir kısmı 18 yaşından küçük ve bu tarz haberler veya oyunlar çabuk hypelanıyor. O konuya o yorumu yazmanın sebebide gereksiz bi polyannacılık vardı herkesde hemde hiç sorgulamadan. Konu açıldığı zamandan beri ne bir güncelleme ne bir haber hiç bir teknoloji sitesinde de isimlerinin geçmiyor olması zaten garip. Ama bekleyelim bakalım bir açıklama yaparlar belki.
Açıklama yayında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olaya inanarak hatanın büyüğünü yapmışsınız.
O konunun saçmalık olduğu her halinden belliydi zaten.
1 tane işlemci 1 tane psu 1 tane network odası fotosu atmış veledin teki sizde yemişsiniz...
diyorum ki o güzel ağzına sahip olsan.
O güzel ağzın seni yerlerde de süründürür göklere de çıkarır

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Açıklama yayında

Büyük KAWGA çıkmış.
k2c60cvxx1s51.jpg

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Açıklama yayında

Açıklama nerde göremedim konu vb

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Noldu la burda. 😂

z.furkandenizhan

80+ Bronze
link atar mısın hocam göremedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil Batuhan
Öncelikle bahsi geçen Halil Batuhan benim. Şunu belirtmek istiyorum Halil Gerçek İle Bir yanlış anlaşılma olmuş parayı ona kendi cebimden atmadığımı ilettim.
Şİmdi diğer kısımlara gelecek olursak. Arkadaşın babası ile ben iletişimimi sağladım. Hiçbir mecrada Şirket veya her neyse bir kötülemede bulunmadım ve diğer konuşmaların başladığında discord sunucusundan benim yetkililerim alınmış artık bir çalışanı değildim. Neden diye sorarsanız 1 aya takın süredir yanındayım. Ne dediyse eve doğrudur dedim. Alsa fazla bunları ön plana çıkarmayı sevemem ama şuan kullandıgı profil fotoğrafını bile ben yaptım. Bize 15 inde ödeme yapacağını bildirmişti,15'ini diğer arkadaşım ile sabırla bekledik. Bize dün akşam saatlerinde "ödemenizi yapacağım" dediğine dair ssler elimde bulunuyor gerektiğinde burada paylaşmaktan çekinmem. Bugün sabah saatlerinde kendisinden gün içerisinde paramızı alamazsak gerekli mertebelere başvuracağımızı söylediğimde "sözleşmeniz yok bir şey yapamazsınız" demişti. Ve bu olaylardan sonra bana Halil Gerçeğin 50 TL sini atmış ve benim önceden zorlukla aldığım ve artık hizmet veremeyeceğime dediği vds in parasını atmıştı. Sonrasında bizim paralar dediğimde tüm yetkilerim alınmıştı ben kendisine yazdım. Para falan istemiyorum ne yaparsan yap diye. Halil Gerçeğe ise parasını attım. Kendisi hakaretten vb konulardan dava açacağını iletmiş. Kendisinin birçok büyük discord botuna çekinmeden dağıttığı sponsorluklar. Ve kimsenin vdsnini alamayıp botlarının 3 4 gün aksadığına dair ssleride getirebilirim. Yanı sıra insanlara vaat edip sonradan vermediği vdsleride eklerim. Hepsinin ss i bulunuyor.

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Kubilay Aktemur
Sahibi gelmiş

700w psu açıklar mısın
hocam bende bi 700 watt var.
sende bi 650 watt getirsen bence bi süper güç oluşturup dünyayı kasıp kavururuz nvidia da kapımızda köle olur bence bu işi yapak ne dersin ? :D :D :D

NEVRESİMLER HAZIR BEKLİYORUM CEVABINI YİĞİDİM.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom