FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Aynen kardeşim volerant. Hızlı söyle anlaşılmıyor.
Aynen kardeşim volerant. Hızlı söyle anlaşılmıyor.
Veri merkezi hakkında en ufak bilginiz olmayıp cahil cühela yorum yapmanıza ne demeli?
düşünce gücüyle gidiyor galiba mermiler 1 ping 2 ping ya bi git ya asldjfflmjdsamflkdsaklmfadsmlkfdsamklVeri merkezi hakkında en ufak bilginiz olmayıp cahil cühela yorum yapmanıza ne demeli?
Benim mesajımı neden alıntıladın?Puahahahah 5 yaşında çocuk bile geforce nowun ne olduğunu bilse buna inanmaz. cidden nasıl buna inanmayı başardınız? türk geforce nowmuş pehhhh...
Arkadaşlar sözlerim bile çarpıtılmış, yani neler oluyor anlamadım bile.
Burada bilip bilmeden konuşanlar hatta küfür ettiğimi idda eden Halil Batuhan hakknda yarın suç duyurusunda bulunacağım.
Dökümanları buraya atarım.
Ben kimseye hiçbir şekilde küfür etmem.
Kimseyi dolandırmadım dolandırmam
Halil telefonu yüzüme kapatmakla ne elde ettin anlamadım. Küfür varsa at bakalım. SS te küfür varsa at koçum.
ayn arada -1 ping oluyo sen daha mouse a tıklamadan gidiyo mermilerdüşünce gücüyle gidiyor galiba mermiler 1 ping 2 ping ya bi git ya asldjfflmjdsamflkdsaklmfadsmlkfdsamkl
Hatta mermiden hızlı olup kendini vuruyorsun.ayn arada -1 ping oluyo sen daha mouse a tıklamadan gidiyo mermiler
küfürlü şeyleri modlar sildiPuahahahah 5 yaşında çocuk bile geforce nowun ne olduğunu bilse buna inanmaz. cidden nasıl buna inanmayı başardınız? türk geforce nowmuş pehhhh...
Arkadaşlar sözlerim bile çarpıtılmış, yani neler oluyor anlamadım bile.
Burada bilip bilmeden konuşanlar hatta küfür ettiğimi idda eden Halil Batuhan hakknda yarın suç duyurusunda bulunacağım.
Dökümanları buraya atarım.
Ben kimseye hiçbir şekilde küfür etmem.
Kimseyi dolandırmadım dolandırmam
Halil telefonu yüzüme kapatmakla ne elde ettin anlamadım. Küfür varsa at bakalım. SS te küfür varsa at koçum.
Şuanda burada ne olduğunu anlamaya çalışan bneNe oluyor burada?
Mesajda küfür yoktu ki? Yani benim attığım mesajdaküfürlü şeyleri modlar sildi
farklı birşeyin ssi oMesajda küfür yoktu ki? Yani benim attığım mesajda