TÜRK GEFORCE NOW İNANMAYIN

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Puahahahah 5 yaşında çocuk bile geforce nowun ne olduğunu bilse buna inanmaz. cidden nasıl buna inanmayı başardınız? :D türk geforce nowmuş pehhhh... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤

Arkadaşlar sözlerim bile çarpıtılmış, yani neler oluyor anlamadım bile.

Burada bilip bilmeden konuşanlar hatta küfür ettiğimi idda eden Halil Batuhan hakknda yarın suç duyurusunda bulunacağım.
Dökümanları buraya atarım.

Ben kimseye hiçbir şekilde küfür etmem.
Kimseyi dolandırmadım dolandırmam
Halil telefonu yüzüme kapatmakla ne elde ettin anlamadım. Küfür varsa at bakalım. SS te küfür varsa at koçum.
Benim mesajımı neden alıntıladın?

dc nizde vardım hatta soru sormuştum cevap alabilmiştim dedğim gibi gayet iyi cevap veriyordunuz ancak bir arkadaşa para ödenmesi yapılmaması ve mod ların yetkilerinin alınıp ayrılmaları ortalığı dahada karıştırdı ve çoğu arkadaş bile dc den çıktı tek bir sorum var neden 50 tl ye bir arkadaş almış bugün verilecek denmiş verilmemiş tek sorum budur?

Puahahahah 5 yaşında çocuk bile geforce nowun ne olduğunu bilse buna inanmaz. cidden nasıl buna inanmayı başardınız? :D türk geforce nowmuş pehhhh... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤

Arkadaşlar sözlerim bile çarpıtılmış, yani neler oluyor anlamadım bile.

Burada bilip bilmeden konuşanlar hatta küfür ettiğimi idda eden Halil Batuhan hakknda yarın suç duyurusunda bulunacağım.
Dökümanları buraya atarım.

Ben kimseye hiçbir şekilde küfür etmem.
Kimseyi dolandırmadım dolandırmam
Halil telefonu yüzüme kapatmakla ne elde ettin anlamadım. Küfür varsa at bakalım. SS te küfür varsa at koçum.
küfürlü şeyleri modlar sildi

Mesajda küfür yoktu ki? Yani benim attığım mesajda
farklı birşeyin ssi o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konu burda benim için bitmiştir. bidahakine lütfen milleti kandırmamanızı rica ediyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri