Neler Yeni

TÜRK GEFORCE NOW İNANMAYIN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,867
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2021 yılına giriyoruz, internette neye güvenip güvenemeyeceğinizi artık anlamış olmanız gerekiyor.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
GG Tosuncuk 2 desenize. Umarım paralarınızı verirler.
ben alabildim
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar boş boş konuşmayın biz ne bilelim tek yaptımız gelip oyun oynamak gidip ddosmuş vps imiş vds imiş araştırmadık boş boş üstümüze gelmeyi kesin aga sanki bile bile verdik parayı. zaten paramı geri verdiler.

Son düzenleme:

samet4747

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Hiç ismi duyulmayan bir firmadan nasıl bu kadar iddalı bir proje çıkar? Artı olarak insanlar buna nasıl inanıp alabiliyor.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Hiç ismi duyulmayan bir firmadan bu kadar iddalı bir proje çıkar? Artı olarak insanlar buna nasıl inanıp alabiliyor.
ya agacım inandık aldık içimizde kalmış ben satın aldım ama para geri geldi

Son düzenleme:

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Geçen günlerde türk geforce now geliyor diyen bir arkadaş vardı hepsi sahtekar 16 yaşında biri kişi babasının adına vergi levhası açan biri yabancılardan sunucu alıp burada pahalıya satıyor dc sunucularındaydım ve dün sitelerinin haber sitesi olduğunu gördüm hepsi sahtekar güvenmeyin lütfen 50 TL ye alan aarkadaşa iade vermemişlerdi bir moderatör ona kendi ebinden iade yapmış lüütfen bu sahtekarlara inanmayın!!!
Ben demiştim herkes üstüme atlamıştı yerli şeyi desteklemiyon diye

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
@Yasirayhan44
Bildiğin güvenilir ve uygun fiyatlı Cloud Gaming hizmeti sunan mekan olarak ne var?

Arcturus

80+ Bronze
@Yasirayhan44
Bildiğin güvenilir ve uygun fiyatlı Cloud Gaming hizmeti sunan mekan olarak ne var?
şunu söyleyebilirimki geforce now dışında uygun fiyatlı yok ancak istersen biraz pahalı ama çok güvenilir cloud gamingleri söyleyebilrim

Arcturus

80+ Bronze
şimdi stadia olsun boostercoid olsun vortex olsun onları geçiyorum tüm oyunları oynayabilceğin ve sana win10 veren bir cloud gaming sistemi *shadow* kesinlikle sahdow önerrim kendimde alacağım aylık 15 veya 12 euro'ya alabiliyorsun ilk ay için kod var verebilirim istersem 12 euro luk tahahütlü iade yok 15 euroluk aylık iade edebiliyorsun ve aylık 15 euro vereceğim kodla 10 euro oluyor ama ilk ay için abd almanya ingiltere coğu avupa ülkelerinde var şunu söyleyeyim kullanmadığım kadarını iade ediyotlar 10 euro aldın 5 gün kullandın mesela 8 euro veriyorlar birde seni bekletiyor sunucu kurmları için ilk abd den al ping çoksa iade et avrupadan al abd de eyalete göre az bekliyorsun ama avrupada 3 ay felan bekliyorsun

nasıl buldun?

Son düzenleme:

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
şimdi stadia olsun boostercoid olsun vortex olsun onları geçiyorum tüm oyunları oynayabilceğin ve sana win10 veren bir cloud gaming sistemi *shadow* kesinlikle sahdow önerrim kendimde alacağım aylık 15 veya 12 euro'ya alabiliyorsun ilk ay için kod var verebilirim istersem 12 euro luk tahahütlü iade yok 15 euroluk aylık iade edebiliyorsun ve aylık 15 euro vereceğim kodla 10 euro oluyor ama ilk ay için abd almanya ingiltere coğu avupa ülkelerinde var şunu söyleyeyim kullanmadığım kadarını iade ediyotlar 10 euro aldın 5 gün kullandın mesela 8 euro veriyorlar birde seni bekletiyor sunucu kurmları için ilk abd den al ping çoksa iade et avrupadan al abd de eyalete göre az bekliyorsun ama avrupada 3 ay felan bekliyorsun

nasıl buldun?
Bendeki bilgisayar iyi aslında. Arkadaşım için sordum. 100Mbps neti var. Yeterli olur mu sence. Olur ise Ona iletebilirim shadowu. Benim de hoşuma gitti.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,480
Üyeler
161,059
Son üye
Fronero
Top Bottom