Neler Yeni

TÜRK GEFORCE NOW İNANMAYIN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Son düzenleme:

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Son düzenleme:

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Foruma açtıkları konuyu ilk gördüğümde çok haklı bir yorum yazmıştım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/geforce-nowin-yerlisi-geliyor.203797/ Buyrun konu linki. Sayfa 19 da benim yorumumu görebilirsiniz. Sözde bir şirket kurulmuş ve böyle bir projeye girilmiş. O konuya yazdığım şey şuydu. Siz kimsiniz? Kendisini tanıtmasını istedim çünkü böyle bir işe kalkışan bir firma kendini tanıtmalı. Bu kadar büyük bir projeye girdiysen insanlara detaylı bilgi vermeli kendini tanıtmalı güvenli bir profil çizmelisin. Genç yaşta güzel projeler diye güzel bir yorumda yaptım normalde. Eğer bu doğruysa bu işin bu kadar kolay olmayacağını düşünmekte haklıymışım. Yanlış anlaşılmasın ama forumun çok büyük bir kısmı 18 yaşından küçük ve bu tarz haberler veya oyunlar çabuk hypelanıyor. O konuya o yorumu yazmanın sebebide gereksiz bi polyannacılık vardı herkesde hemde hiç sorgulamadan. Konu açıldığı zamandan beri ne bir güncelleme ne bir haber hiç bir teknoloji sitesinde de isimlerinin geçmiyor olması zaten garip. Ama bekleyelim bakalım bir açıklama yaparlar belki.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom