Neler Yeni

TÜRK GEFORCE NOW İNANMAYIN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Madem sahte olduğu belliydi, o zaman neden satın aldınız? Daha fazla sınırlarınızı zorlarsanız hakaret üstüne hakaret etmekten sizi dava ettiğinde alacağınız ceza katlanacaktır. Hakaret içerikli yazılarınızı ve resimlerinizi kaldırınız.

Reşit olmadığı için dava açamasada ailesi aracılığı ile dava açabilir.

Arcturus

80+ Bronze
bende normalde alıcaktım ancak almadım eğer win10 lu cloud gaming sistemi kullanmak isteyen arkadaşar shadow alsın

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Reşit olmadığı için dava edemesede ailesi aracılığı ile dava açabilir.
Hiçbir şey yapamaz hocam, öyle bir şey yapması için öncelikle dava ettiği kişiyi dolandırdığını mahkemede söyleyecek evet ben böyle bir şey yaptım ama o da bana küfür etti diyecek, hakim de siz çocuk musunuz çıkın diyecek ve kalemine dönüp nelerle uğraşıyoruz diyecek yerli geforcenin arkasından 2 yıl düz yazıp 3 yıl hagb vericek.

Arcturus

80+ Bronze
Reşit olmadığı için dava açamasada ailesi aracılığı ile dava açabilir.
ben yanlış bir şey demiyorum sadece onların yaptığı hatayı söyleyip başka kişilerin bu hataya düşmesini engellemek istiyorum paranızı kaptırmayın

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Benim anlamadığım bir şey var. O konu hem reklama hemde forumda satışa giriyordu neden bu zamana kadar konu kilitlenmedi?
Şimdi rapor edince kilitlendi.

Arcturus

80+ Bronze
Benim anlamadığım bir şey var. O konu hem reklama hemde forumda satışa giriyordu neden bu zamana kadar konu kilitlenmedi?
kitlendi deme konuyu açtıktan sonra?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kusura bakmayın ama adamın biri yerli GeForce Now geliyor diyip hiçbir belge, sertifika olup olmadığını göstermeden konu açmış, sizde hemen atlayıp satın almışsınız. Sizinde hatanız var. Furkan Denizhan açıklama yapmadığı sürece susulmasını rica ediyorum. Eğer uzun bir süre ses seda çıkmazsa yasal işlemleri başlatınız.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Olan olmuş hocam daha kilitlense ne?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,867
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konuda herhangi bir iletişim ya da link bulunmadığı için konuya müdahale edilmemişti. Fakat gidip siz inatla iletişime geçip zorla paranızı kaptırdıysanız bu sizin sorumluluğunuz altındaydı. Boşuna üyeler arası ticaret yasak demiyorum ben...

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Arcturus

80+ Bronze
Kusura bakmayın ama adamın biri yerli GeForce Now geliyor diyip hiçbir belge, sertifika olup olmadığını göstermeden konu açmış, sizde hemen atlayıp satın almışsınız. Sizinde hatanız var, Furkan Denizhan açıklama yapmadığı sürece susulmasını rica ediyorum. Eğer uzun bir süre ses seda çıkmazsa yasal işlemleri başlatınız.
ben satın almadım tekrar belirtmek istiyorum başka bir arkadaşımız almış bulunmaktaydı ve iadesini alamamıştı o yüzden moderatör ona iade sağladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom