Madem sahte olduğu belliydi, o zaman neden satın aldınız? Daha fazla sınırlarınızı zorlarsanız hakaret üstüne hakaret etmekten sizi dava ettiğinde alacağınız ceza katlanacaktır. Hakaret içerikli yazılarınızı ve resimlerinizi kaldırınız.
Hiçbir şey yapamaz hocam, öyle bir şey yapması için öncelikle dava ettiği kişiyi dolandırdığını mahkemede söyleyecek evet ben böyle bir şey yaptım ama o da bana küfür etti diyecek, hakim de siz çocuk musunuz çıkın diyecek ve kalemine dönüp nelerle uğraşıyoruz diyecek yerli geforcenin arkasından 2 yıl düz yazıp 3 yıl hagb vericek.Reşit olmadığı için dava edemesede ailesi aracılığı ile dava açabilir.
ben yanlış bir şey demiyorum sadece onların yaptığı hatayı söyleyip başka kişilerin bu hataya düşmesini engellemek istiyorum paranızı kaptırmayınReşit olmadığı için dava açamasada ailesi aracılığı ile dava açabilir.
Olan olmuş hocam daha kilitlense ne?Benim anlamadığım bir şey var. O konu hem reklama hemde forumda satışa giriyordu neden bu zamana kadar konu kilitlenmedi?
Şimdi rapor edince kilitlendi.
Şimdi kilitlendi.kitlendi deme konuyu açtıktan sonra?
Şimdi kilitlendi!Olan olmuş hocam daha kilitlense ne?
ben satın almadım tekrar belirtmek istiyorum başka bir arkadaşımız almış bulunmaktaydı ve iadesini alamamıştı o yüzden moderatör ona iade sağladıKusura bakmayın ama adamın biri yerli GeForce Now geliyor diyip hiçbir belge, sertifika olup olmadığını göstermeden konu açmış, sizde hemen atlayıp satın almışsınız. Sizinde hatanız var, Furkan Denizhan açıklama yapmadığı sürece susulmasını rica ediyorum. Eğer uzun bir süre ses seda çıkmazsa yasal işlemleri başlatınız.