TÜRK GEFORCE NOW İNANMAYIN

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Madem sahte olduğu belliydi, o zaman neden satın aldınız? Daha fazla sınırlarınızı zorlarsanız hakaret üstüne hakaret etmekten sizi dava ettiğinde alacağınız ceza katlanacaktır. Hakaret içerikli yazılarınızı ve resimlerinizi kaldırınız.

Reşit olmadığı için dava açamasada ailesi aracılığı ile dava açabilir.

bende normalde alıcaktım ancak almadım eğer win10 lu cloud gaming sistemi kullanmak isteyen arkadaşar shadow alsın

Reşit olmadığı için dava edemesede ailesi aracılığı ile dava açabilir.
Hiçbir şey yapamaz hocam, öyle bir şey yapması için öncelikle dava ettiği kişiyi dolandırdığını mahkemede söyleyecek evet ben böyle bir şey yaptım ama o da bana küfür etti diyecek, hakim de siz çocuk musunuz çıkın diyecek ve kalemine dönüp nelerle uğraşıyoruz diyecek yerli geforcenin arkasından 2 yıl düz yazıp 3 yıl hagb vericek.

Reşit olmadığı için dava açamasada ailesi aracılığı ile dava açabilir.
ben yanlış bir şey demiyorum sadece onların yaptığı hatayı söyleyip başka kişilerin bu hataya düşmesini engellemek istiyorum paranızı kaptırmayın

Benim anlamadığım bir şey var. O konu hem reklama hemde forumda satışa giriyordu neden bu zamana kadar konu kilitlenmedi?
Şimdi rapor edince kilitlendi.

Benim anlamadığım bir şey var. O konu hem reklama hemde forumda satışa giriyordu neden bu zamana kadar konu kilitlenmedi?
kitlendi deme konuyu açtıktan sonra?

Kusura bakmayın ama adamın biri yerli GeForce Now geliyor diyip hiçbir belge, sertifika olup olmadığını göstermeden konu açmış, sizde hemen atlayıp satın almışsınız. Sizinde hatanız var. Furkan Denizhan açıklama yapmadığı sürece susulmasını rica ediyorum. Eğer uzun bir süre ses seda çıkmazsa yasal işlemleri başlatınız.

Olan olmuş hocam daha kilitlense ne?

Konuda herhangi bir iletişim ya da link bulunmadığı için konuya müdahale edilmemişti. Fakat gidip siz inatla iletişime geçip zorla paranızı kaptırdıysanız bu sizin sorumluluğunuz altındaydı. Boşuna üyeler arası ticaret yasak demiyorum ben...

Kusura bakmayın ama adamın biri yerli GeForce Now geliyor diyip hiçbir belge, sertifika olup olmadığını göstermeden konu açmış, sizde hemen atlayıp satın almışsınız. Sizinde hatanız var, Furkan Denizhan açıklama yapmadığı sürece susulmasını rica ediyorum. Eğer uzun bir süre ses seda çıkmazsa yasal işlemleri başlatınız.
ben satın almadım tekrar belirtmek istiyorum başka bir arkadaşımız almış bulunmaktaydı ve iadesini alamamıştı o yüzden moderatör ona iade sağladı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,993
Üyeler
189,530
Son üye
HayranBaba1
Geri