- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,855
2021 yılına giriyoruz, internette neye güvenip güvenemeyeceğinizi artık anlamış olmanız gerekiyor.
ben alabildimGG Tosuncuk 2 desenize. Umarım paralarınızı verirler.
öylede milletin zararı görmesinede göz yummayalım bir katakulli varsa bilelimBoş ver zaten PC'in iyi Geforce Now'a filan ihtiyacın yok.
Abi özele bakar mısın2021 yılına giriyoruz, internette neye güvenip güvenemeyeceğinizi artık anlamış olmanız gerekiyor.
ya agacım inandık aldık içimizde kalmış ben satın aldım ama para geri geldiHiç ismi duyulmayan bir firmadan bu kadar iddalı bir proje çıkar? Artı olarak insanlar buna nasıl inanıp alabiliyor.
Ben sana kötü bir şey demiyorum zaten. Bu işler basit değil, inanmayın.ya agacım inandık aldık içimizde kalmış ben satın aldım ama bir mod sayesinde paramı geri aldım
Ben demiştim herkes üstüme atlamıştı yerli şeyi desteklemiyon diyeGeçen günlerde türk geforce now geliyor diyen bir arkadaş vardı hepsi sahtekar 16 yaşında biri kişi babasının adına vergi levhası açan biri yabancılardan sunucu alıp burada pahalıya satıyor dc sunucularındaydım ve dün sitelerinin haber sitesi olduğunu gördüm hepsi sahtekar güvenmeyin lütfen 50 TL ye alan aarkadaşa iade vermemişlerdi bir moderatör ona kendi ebinden iade yapmış lüütfen bu sahtekarlara inanmayın!!!
valla bilmiyorumda ben almasam içimde kalıcaktı aldım enazından içimde kalmadı.Ben demiştim herkes üstüme atlamıştı yerli şeyi desteklemiyon diye
şunu söyleyebilirimki geforce now dışında uygun fiyatlı yok ancak istersen biraz pahalı ama çok güvenilir cloud gamingleri söyleyebilrim@Yasirayhan44
Bildiğin güvenilir ve uygun fiyatlı Cloud Gaming hizmeti sunan mekan olarak ne var?
Olur hocam.şunu söyleyebilirimki geforce now dışında uygun fiyatlı yok ancak istersen biraz pahalı ama çok güvenilir cloud gamingleri söyleyebilrim
şimdi stadia olsun boostercoid olsun vortex olsun onları geçiyorum tüm oyunları oynayabilceğin ve sana win10 veren bir cloud gaming sistemi *shadow* kesinlikle sahdow önerrim kendimde alacağım aylık 15 veya 12 euro'ya alabiliyorsun ilk ay için kod var verebilirim istersem 12 euro luk tahahütlü iade yok 15 euroluk aylık iade edebiliyorsun ve aylık 15 euro vereceğim kodla 10 euro oluyor ama ilk ay için abd almanya ingiltere coğu avupa ülkelerinde var şunu söyleyeyim kullanmadığım kadarını iade ediyotlar 10 euro aldın 5 gün kullandın mesela 8 euro veriyorlar birde seni bekletiyor sunucu kurmları için ilk abd den al ping çoksa iade et avrupadan al abd de eyalete göre az bekliyorsun ama avrupada 3 ay felan bekliyorsunOlur hocam.
nasıl buldun?Olur hocam.
Bendeki bilgisayar iyi aslında. Arkadaşım için sordum. 100Mbps neti var. Yeterli olur mu sence. Olur ise Ona iletebilirim shadowu. Benim de hoşuma gitti.şimdi stadia olsun boostercoid olsun vortex olsun onları geçiyorum tüm oyunları oynayabilceğin ve sana win10 veren bir cloud gaming sistemi *shadow* kesinlikle sahdow önerrim kendimde alacağım aylık 15 veya 12 euro'ya alabiliyorsun ilk ay için kod var verebilirim istersem 12 euro luk tahahütlü iade yok 15 euroluk aylık iade edebiliyorsun ve aylık 15 euro vereceğim kodla 10 euro oluyor ama ilk ay için abd almanya ingiltere coğu avupa ülkelerinde var şunu söyleyeyim kullanmadığım kadarını iade ediyotlar 10 euro aldın 5 gün kullandın mesela 8 euro veriyorlar birde seni bekletiyor sunucu kurmları için ilk abd den al ping çoksa iade et avrupadan al abd de eyalete göre az bekliyorsun ama avrupada 3 ay felan bekliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl buldun?