TÜRK GEFORCE NOW İNANMAYIN

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bendeki bilgisayar iyi aslında. Arkadaşım için sordum. 100Mbps neti var. Yeterli olur mu sence. Olur ise Ona iletebilirim shadowu. Benim de hoşuma gitti.
tabikide yeterli olur ama 100mb int speedtest yapııp bana yollasa daha güzel olur benim net 75mbps 30mbps alıyorum mesela bakayım ondada int düşüşleri varmı?

Şüphelenmiyor değildim.

Böyle büyük bir olay var ve sadece 1 forumdan haber veriliyor.

Saçma gelmişti.
Zaten cidden böyle bir şey yapılsa mükemmel olurdu ki youtube'a bir reklam verse kat be kat fazlasını kazanırdı. Umarım dolandırıcı değillerdir.

tabikide yeterli olur ama 100mb int speedtest yapııp bana yollasa daha güzel olur benim net 75mbps 30mbps alıyorum mesela bakayım ondada int düşüşleri varmı?
Yok en düşük 91 alıyorum demişti.

Puahahahah 5 yaşında çocuk bile geforce nowun ne olduğunu bilse buna inanmaz. cidden nasıl buna inanmayı başardınız? :D türk geforce nowmuş pehhhh... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤

Ben attığımda kapatılmamıştı.
Puahahahah 5 yaşında çocuk bile geforce nowun ne olduğunu bilse buna inanmaz. cidden nasıl buna inanmayı başardınız? :D türk geforce nowmuş pehhhh... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤

Arkadaşlar sözlerim bile çarpıtılmış, yani neler oluyor anlamadım bile.

Burada bilip bilmeden konuşanlar hatta küfür ettiğimi idda eden Halil Batuhan hakknda yarın suç duyurusunda bulunacağım.
Dökümanları buraya atarım.

Ben kimseye hiçbir şekilde küfür etmem.
Kimseyi dolandırmadım dolandırmam
Halil telefonu yüzüme kapatmakla ne elde ettin anlamadım. Küfür varsa at bakalım. SS te küfür varsa at koçum.

Burada bilip bilmeden konuşanlar hatta küfür ettiğimi idda eden Halil Batuhan hakknda yarın suç duyurusunda bulunacağım.

Halil telefonu yüzüme kapatmakla ne elde ettin anlamadım. Küfür varsa at bakalım. SS te küfür varsa at koçum.
knkm burda dolandırmadım demekle olmaz kanıt at bak iddayı ortaya koyan arkadaş kanıtları ile geldi.

Kanıt?

knkm burda dolandırmadım demekle olmaz kanıt at bak iddayı ortaya koyan arkadaş kanıtları ile geldi.
Screenshot_20201216-204733.png

Blancon isimli kullanıcı vardı tek müşterimiz ücret iadesini Halil blancon un ödeme bilgilerini vermeyince ona göndererek yaptık.
Arkadaşın kanıtları nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak

1608141061540.png
buna inanan zaten :D

Alıntıyı görüntüle

Blancon isimli kullanıcı vardı tek müşterimiz ücret iadesini Halil blancon un ödeme bilgilerini vermeyince ona göndererek yaptık.
Arkadaşın kanıtları nedir?

Bak
aha tosun da gelmiş geforcebank

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,808
Üyeler