TÜRK GEFORCE NOW İNANMAYIN

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu olaya inanarak hatanın büyüğünü yapmışsınız.
O konunun saçmalık olduğu her halinden belliydi zaten.
1 tane işlemci 1 tane psu 1 tane network odası fotosu atmış veledin teki sizde yemişsiniz...

1 tane işlemci 1 tane psu 1 tane network odası fotosu atmış veledin teki sizde yemişsiniz...
doğru ama insan hali heyecanlanıyoruz

Memlekette ddos atan hacker. Az bişey donanım bilgisi olan bilgisayar mühendisi oluyor. Bu düşüncem hiç bir zaman yanıltmadı :D

belliydi zaten ama zamanında yazsak linç yeriz , arkadaşlar 700w ile server olur mu aklınızı mı kaçırdınız normal rtx 3070 li pc 750 watt takılıyor zaten neyin kafası bu 700w ile server açmaya kalkarsanız kusura bakmayın ama anca popişinizi serinletirsiniz

umarım satın alıcak arkadaşların fikrini değiştirip dolandırılmalarını engellemişimdir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elimden geldiğince sizi bilgilendirmeye çalıştım lütfen az kullanıcısı olan cloud gaminglerden satın almayın

Hocam zaten arkadaşın yerli geliyor diye açtığı postta google de bulabiliceğiniz bir datacenter resmi var pentium olayında saçmalamış ddos mitigation ile işlemcinin hiçbir alakası yok router ve yurt dışından alınmış 1 cihaz taksa yeterdi ddos mitigation için yok r9’a siper olucakmış pentium 😁😁. Anlayacağınız psu resimini kör değilseniz evinden çekip atmış aynı şekilde pentium’u da büyük ihtimal internet cafe’den bulmuştur. Tanıdığı varsa da bursa’da datacenter kaynıyor basit bir şekilde girebilir. Bence ümit etmeyin o arkadaş gitti çoktan gelmeyebilir.

Madem sahte olduğu belliydi, o zaman neden satın aldınız? Daha fazla sınırlarınızı zorlarsanız hakaret üstüne hakaret etmekten sizi dava ettiğinde alacağınız ceza katlanacaktır. Hakaret içerikli yazılarınızı ve resimlerinizi kaldırınız.

Foruma açtıkları konuyu ilk gördüğümde çok haklı bir yorum yazmıştım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/geforce-nowin-yerlisi-geliyor.203797/ Buyrun konu linki. Sayfa 19 da benim yorumumu görebilirsiniz. Sözde bir şirket kurulmuş ve böyle bir projeye girilmiş. O konuya yazdığım şey şuydu. Siz kimsiniz? Kendisini tanıtmasını istedim çünkü böyle bir işe kalkışan bir firma kendini tanıtmalı. Bu kadar büyük bir projeye girdiysen insanlara detaylı bilgi vermeli kendini tanıtmalı güvenli bir profil çizmelisin. Genç yaşta güzel projeler diye güzel bir yorumda yaptım normalde. Eğer bu doğruysa bu işin bu kadar kolay olmayacağını düşünmekte haklıymışım. Yanlış anlaşılmasın ama forumun çok büyük bir kısmı 18 yaşından küçük ve bu tarz haberler veya oyunlar çabuk hypelanıyor. O konuya o yorumu yazmanın sebebide gereksiz bi polyannacılık vardı herkesde hemde hiç sorgulamadan. Konu açıldığı zamandan beri ne bir güncelleme ne bir haber hiç bir teknoloji sitesinde de isimlerinin geçmiyor olması zaten garip. Ama bekleyelim bakalım bir açıklama yaparlar belki.
Haklısın, bende pek inanasım gelmemişti. Zaten neden burada reklam yaparsın? Git internet siteni aç televizyonlara reklam ver.
1 tane sunucu da 5-10 kişiyi ancak kaldırırdı.

Şüphelenmiyor değildim.

Böyle büyük bir olay var ve sadece 1 forumdan haber veriliyor.

Saçma gelmişti.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri