haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Boş ver zaten PC'in iyi Geforce Now'a filan ihtiyacın yok.Kardeşim ne oluyor burada
Boş ver zaten PC'in iyi Geforce Now'a filan ihtiyacın yok.Kardeşim ne oluyor burada
doğru ama insan hali heyecanlanıyoruzBu olaya inanarak hatanın büyüğünü yapmışsınız.
O konunun saçmalık olduğu her halinden belliydi zaten.
1 tane işlemci 1 tane psu 1 tane network odası fotosu atmış veledin teki sizde yemişsiniz...
Memlekette ddos atan hacker. Az bişey donanım bilgisi olan bilgisayar mühendisi oluyor. Bu düşüncem hiç bir zaman yanıltmadıBu olaya inanarak hatanın büyüğünü yapmışsınız.
O konunun saçmalık olduğu her halinden belliydi zaten.
1 tane işlemci 1 tane psu 1 tane network odası fotosu atmış veledin teki sizde yemişsiniz...
cmd color a artık hackersınMemlekette ddos atan hacker. Az bişey donanım bilgisi olan bilgisayar mühendisi oluyor. Bu düşüncem hiç bir zaman yanıltmadı![]()
Haklısın, bende pek inanasım gelmemişti. Zaten neden burada reklam yaparsın? Git internet siteni aç televizyonlara reklam ver.Foruma açtıkları konuyu ilk gördüğümde çok haklı bir yorum yazmıştım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/geforce-nowin-yerlisi-geliyor.203797/ Buyrun konu linki. Sayfa 19 da benim yorumumu görebilirsiniz. Sözde bir şirket kurulmuş ve böyle bir projeye girilmiş. O konuya yazdığım şey şuydu. Siz kimsiniz? Kendisini tanıtmasını istedim çünkü böyle bir işe kalkışan bir firma kendini tanıtmalı. Bu kadar büyük bir projeye girdiysen insanlara detaylı bilgi vermeli kendini tanıtmalı güvenli bir profil çizmelisin. Genç yaşta güzel projeler diye güzel bir yorumda yaptım normalde. Eğer bu doğruysa bu işin bu kadar kolay olmayacağını düşünmekte haklıymışım. Yanlış anlaşılmasın ama forumun çok büyük bir kısmı 18 yaşından küçük ve bu tarz haberler veya oyunlar çabuk hypelanıyor. O konuya o yorumu yazmanın sebebide gereksiz bi polyannacılık vardı herkesde hemde hiç sorgulamadan. Konu açıldığı zamandan beri ne bir güncelleme ne bir haber hiç bir teknoloji sitesinde de isimlerinin geçmiyor olması zaten garip. Ama bekleyelim bakalım bir açıklama yaparlar belki.