Neler Yeni

Türk olmaktan memnun musunuz?

Türk olmaktan memnun musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    165

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Gelip geçici bir hükümete göre özgürce yaşanılsın diye kan dökülen bu topraklara ''vatan yok'' bilmem ne gibi benzetmeler yapılamaz. Bu yapılan yorumlarda düşüncesizlik ve saygısızlıktan başka hiç bir şey değildir. Bu cümleyi kuran arkadaş kaç yabancı ile konuştu bilmiyorum ama ben ailemin işi gereği bir çok farklı ırktan inse ile konuştum biz onlara göre ırkımız ile az bile gurur duyuyoruz !
Orda vatan yok yazmıyor okuma cahili millet orada o vatan yok yazıyor ve şu an yok zaten Çanakkaleden Malazgirtten örnek vermiş şu an öyle bir vatani bırak öyle bir dünya yok artık savaşlar 2 bombaya bakıyor yani evet eskiden bu vatanı nasıl kazandığınıza çok iyi geliştirdiğinize kısa bir sürede gelişmiş ülkelere yetiştiğinizle gurur duyulurdu ama artık o vatan yok maalesef yerine kriz var kargaşa var hainlik var

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Knk konu biraz saçma olmuş ekonominin s..kik olmasının sorumlusu senin genlerin değil .

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Defolup gitseniz de bizde rahatlasak kurtulsak sizden 😆 Türkiye de yaşamaktan memnun olmayanlar tutmuyoruz hadi kaybolun 😀 15 yaşında ki çocukların şu asi konularına bitiyorum ya 😆
Param dışarda beş kuruş ediyor vize de verilmiyor pek bir nevi tutuyorsunuz.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Anıtkabirde ki bayrağın ipini türk bir iş adamı yaptı diye gururkar manşet atılan bir ülkeden nerelere geldik ama annesi babası cahil dhkpcli terörist partiye oy verdiği için sırf Müslüman bir liderin ülkeyi yönetmemesini istedikleri için ve sırf ideolojik gerici saplantılarına yenildikleriviçin gözleri kör olmuş insanlar var. Dediğim gibi ilkokul ve liseye cebimde 2 tl ile gidip gelirdim. Fakat şuan asgari ücret ile çalışıp 950 TL'ye kulaklık alıyorsam gelip burada "battık, bittik" gibi saçma sapan sol gazetelerin saçmalıklarını sergilemeyin. Türkiye de yaşamaktan memnun değilseniz 18 yaşınıza gelip defolup gidebilirsiniz. Biz çok memnun oluruz. Bu arada sosyal medyayı çok kullanıyorsunuz diye kendinizi çok görmeyin. Temiz müslüman anadolu insanı sosyal medyayı pek kullanmıyor. Sizin derdiniz ekonomi falan değil çok başka 😀

Bhoplife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bhop bhop
***** olan sensin velet. 15 sene önce ki ülkenin rezil halini bilemeyecek kadar küçüksün. Annenin ve babanın rezil sitasi ideolojik saplantıları yüzünden senden böyle düşünüyorsun. Sizin anne ve babanızın derdi ekonomi falan değil başka bir şey. 15 sene önce ilkokula cebimde beş parasız gidip gelirken şuan asgari ücretle çalışıp 15bin TL'ye bilgisayar alabiliyorsam ve cebimde 3binlik telefon varsa kimse gelip bana ağlamasın burda. 15 sene öncesine bakın şimdiye değil 😉
15 sene önce sefillik vardı da şimdi milyoner mi oldun sanki

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
15 sene önce sefillik vardı da şimdi milyoner mi oldun sanki
Milyoner olmadık ama sefil ve rezil durumda da değiliz. Sanki şuan ki hükümetten önce galaksiler arası seyahat yapıyorduk ama bu hükümet gelip bizi batırdı gibi anlatıyorsunuz. Şimdi yaşı küçük arkadaşların istediği şey youtubede izlediği zenginler gibi servet içinde bir hayat istiyorlar. İzlediği dizilerde ki gibi zengin olmak istiyorlar. Ulan şu ülkenin 1990 yıllarında ki halini açıp bakın elinizin altında internet var. Tutup afrikanın ve ortadoğunun petrolünü ve elmasını sömürüp zenginleşen avrupa ülkelerinin zenginliği ile bizi kıyas ediyorlar. Şuanda muhteşem bir zenginliğimiz olduğunu kimse söylemiyor ama 20 sene önce ki ülkenin halini açın youtube de izleyin. Size battık bittik öldük diyen sözcü gazetesi yazarlarının 50 milyon TL'lik yalıları var be bırakın şu ideolojik saplantıları az vicdanlı olun 😆

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Milyoner olmadık ama sefil ve rezil durumda da değiliz. Sanki şuan ki hükümetten önce galaksiler arası seyahat yapıyorduk ama bu hükümet gelip bizi batırdı gibi anlatıyorsunuz. Şimdi yaşı küçük arkadaşların istediği şey youtubede izlediği zenginler gibi servet içinde bir hayat istiyorlar. İzlediği dizilerde ki gibi zengin olmak istiyorlar. Ulan şu ülkenin 1990 yıllarında ki halini açıp bakın elinizin altında internet var. Tutup afrikanın ve ortadoğunun petrolünü ve elmasını sömürüp zenginleşen avrupa ülkelerinin zenginliği ile bizi kıyas ediyorlar. Şuanda muhteşem bir zenginliğimiz olduğunu kimse söylemiyor ama 20 sene önce ki ülkenin halini açın youtube de izleyin. Size battık bittik öldük diyen sözcü gazetesi yazarlarının 50 milyon TL'lik yalıları var be bırakın şu ideolojik saplantıları az vicdanlı olun 😆
Asgari ücretle çalışıp 950tllik kulaklık alıyorsan kirani faturani kim ödüyor kulaklık ve kirayı ödesen gıdaya yetecek para kalmıyor daha faturalar var.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
bence yanlıs bir dusunce veya yanlıs bir yazım sekli olay türk olmak değil türkiye de yaşamak ben iyi ki türküm derim ama keske türkiye de yaşıyor olmasaydım diyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Türk olmaktan gurur duyuyorum mükemmel bir tarihimiz var, ama ŞUANKİ Türkiyenin durumundan memnun değilim.

Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
Vatan elden gittiginde xbox kurtarmayacak seni ulkeni sevmiosan edirne sinir kapisina gidebilirsin kardesim

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Türk olmaktan gurur duyuyorum mükemmel bir tarihimiz var, ama ŞUANKİ Türkiyenin durumundan memnun değilim.
Yok kardeşim asgari ücretli adam 950tlye raad kulaklık alıyo kira 100 faturalar 100 gıda 50 desen 1200tl para da cebine kalıyor nesine memnun değilsin.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yok kardeşim asgari ücretli adam 950tlye raad kulaklık alıyo kira 100 faturalar 100 gıda 50 desen 1200tl para da cebine kalıyor nesine memnun değilsin.

Çok ayıp etmişim ya, asgari ücret ile maaşa girip bi kaç aya bi BMW alayım bari (!)

Top Bottom