Neler Yeni

Türk olmaktan memnun musunuz?

Türk olmaktan memnun musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    165

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
bir konsol bir bilgisayar için türk olmaktan bıkmak çoook saçma bir teknoloji fiyatı için
eskiden de aynı vergi vbardı ama ucuzdu teknoloji
be oldu dolar artınca ooo ovegiler fazla fenan
ülkeye katkımız olucak ki güçlenicez
isviçre nasıl oldu zannediyorsunuz ve ya almanya
gökten zembille inmedi onlarda
çalıştılar çabaladılar
biz batırıyoruz
beyin göçü yapana kadar çalışmak lazım
evet ben de memnun değilim ama kurtarmak bizim elimizde

Komando41.

80+ Silver
böyle güzel gezilecek yerleri coğrafisi olan ülke varmı ?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
bir konsol bir bilgisayar için türk olmaktan bıkmak çoook saçma bir teknoloji fiyatı için
eskiden de aynı vergi vbardı ama ucuzdu teknoloji
be oldu dolar artınca ooo ovegiler fazla fenan
ülkeye katkımız olucak ki güçlenicez
isviçre nasıl oldu zannediyorsunuz ve ya almanya
gökten zembille inmedi onlarda
çalıştılar çabaladılar
biz batırıyoruz
beyin göçü yapana kadar çalışmak lazım
evet ben de memnun değilim ama kurtarmak bizim elimizde
Kesinlikle katılıyorum. Kimse oturarak bu yerlere gelmedi.

hyp07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
mecid paşa
Instagram
mecid_hayp07
Türk olmak güzel

Komando41.

80+ Silver
Kardeşim kan benim damar benim. Sizinki yalama olduysa ve bundan zevk alıyosanız ben ne yapayım.
Senin ne umduğun beni alakadar etmez orda şaşırdığını ifade ettim dikkatli okusan anlardın belki vatanımı seviyorum terketmem ben seni bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim kan benim damar benim. Sizinki yalama olduysa ve bundan zevk alıyosanız ben ne yapayım.
Ayrıca az mantıklı konuşsan sizinki yalama olmuş falan senin gibi boş konuşmak yerine düşünüyoruz sadece

Son düzenleme:

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Senin ne umduğun beni alakadar etmez orda şaşırdığını ifade ettim dikkatli okusan anlardın belki vatanımı seviyorum terketmem ben seni bilmem
Tm kardeşim neye inanmak istiyorsan inan. Cidden açtığım konuya pişman ettiniz az önce kendi konumu rapor ettim kilitlensin diye. Uzatmayın ben böyle düşünüyorum sizde öyle düşünün.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
kardeşim bu soruyu yanlış sormuşsun
türkiyede yaşamaktan zevk alıyor musun diye
evet o devlet vergileri alıyor sırf senin gibi gram şeyler için ırkından memnun olmayan bireyleri kollarına alıp okutuyor sağlık hizmetini veriyor
sanırsın o vergiyi sen ödüyorsun
ailen bile bu kadar nefret etmedi
sanırsın
neyse
o küfür ettiğin vergi senin yaşamın için değerli
bilmiyorsan vergi geliri oranında o kıskandığınız almanya türkiyeden %5 ile %10 daha fazla vergi alıyor ama türkiyenin vergisi berbat oluyor onların iyi oluyor
şunu bil sen vasıfsız isen almanyada star değilsin kardeşim

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
türk olmaktan memnun değilim keşke gelişmiş bir ülkenin vatandaşı olarak doğsaydım (ekonomi en son neden)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,339
Üyeler
164,823
Son üye
yusufhendrix
Top Bottom