Neler Yeni

Türk olmaktan memnun musunuz?

Türk olmaktan memnun musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    165

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
İyikide Türküm ve
Sıkıntı Ekonomi YÖNETİMİNDE

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Türk olmaktan memnunum ve yeniden dünyaya gelecek olsam kesinlikle Türk olarak dünyaya gelmek isterdim.

Memnun olmadığım şey, malum kişiler.

Bhoplife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bhop bhop
Milyoner olmadık ama sefil ve rezil durumda da değiliz. Sanki şuan ki hükümetten önce galaksiler arası seyahat yapıyorduk ama bu hükümet gelip bizi batırdı gibi anlatıyorsunuz. Şimdi yaşı küçük arkadaşların istediği şey youtubede izlediği zenginler gibi servet içinde bir hayat istiyorlar. İzlediği dizilerde ki gibi zengin olmak istiyorlar. Ulan şu ülkenin 1990 yıllarında ki halini açıp bakın elinizin altında internet var. Tutup afrikanın ve ortadoğunun petrolünü ve elmasını sömürüp zenginleşen avrupa ülkelerinin zenginliği ile bizi kıyas ediyorlar. Şuanda muhteşem bir zenginliğimiz olduğunu kimse söylemiyor ama 20 sene önce ki ülkenin halini açın youtube de izleyin. Size battık bittik öldük diyen sözcü gazetesi yazarlarının 50 milyon TL'lik yalıları var be bırakın şu ideolojik saplantıları az vicdanlı olun 😆
Tamam ben demiyorum önceden çok iyiydik şimdi battik felan ama hayat 1010 yıllarından daha zor emin ol ayrıca önceki yorumlarda 3k lik telefon 15k lik PC nin hayalini bile kuramam ben sen düşün

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

RAVENHOLM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Doğukan Tarca
Türk olmaktan memnunum ama vergilerden daha çok adaletinden sıkıldım hatta bıktım yarın mahkemem var zanlı dan daha çok korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekleme yapayım eğer Türkiye de geçici adalet istiyorsanız Twitter da yüksek takipçiniz olsun zanlı 1500 TL verip çıkacağına 1501 TL vererek çıkar.

Top Bottom