Neler Yeni

Türk olmaktan memnun musunuz?

Türk olmaktan memnun musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    165

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Defolup gitseniz de bizde rahatlasak kurtulsak sizden 😆 Türkiye de yaşamaktan memnun olmayanlar tutmuyoruz hadi kaybolun 😀 15 yaşında ki çocukların şu asi konularına bitiyorum ya 😆

Bhoplife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bhop bhop
Defolup gitseniz de bizde rahatlasak kurtulsak sizden 😆 Türkiye de yaşamaktan memnun olmayanlar tutmuyoruz hadi kaybolun 😀 15 yaşında ki çocukların şu asi konularına bitiyorum ya 😆
İnşallah kurtuluruz sizden ülkede yaşamaktan memnun olanin ya babası zengindir ya da aptaldır nokta

tutturudun

80+ Bronze
Aslında bizim için daha iyi genç nesil karşı çıktıkça devletin kendine çekidüzen vermesi gerekecek

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
İnşallah kurtuluruz sizden ülkede yaşamaktan memnun olanin ya babası zengindir ya da aptaldır nokta
***** olan sensin velet. 15 sene önce ki ülkenin rezil halini bilemeyecek kadar küçüksün. Annenin ve babanın rezil sitasi ideolojik saplantıları yüzünden senden böyle düşünüyorsun. Sizin anne ve babanızın derdi ekonomi falan değil başka bir şey. 15 sene önce ilkokula cebimde beş parasız gidip gelirken şuan asgari ücretle çalışıp 15bin TL'ye bilgisayar alabiliyorsam ve cebimde 3binlik telefon varsa kimse gelip bana ağlamasın burda. 15 sene öncesine bakın şimdiye değil 😉

106410

80+ Silver

Sende 15 yasindaki asi cocuklari ciddiye alip onlarin konusuna yazdin sanirim 16 yasinda falansin 🙃

Obito Uchiha

80+ Silver
Türk olmaktan memnunum fakat ülkenin halinden degilim. Olayı siyasete çekmezseniz sevinirim.

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Türk olmaktan memnunum, Türkiye'de yaşamaktan memnun değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,764
Üyeler
166,078
Son üye
melihss
Top Bottom