Aranan cevapTürk olmaktan memmunum ancak Türkiye'de yaşamaktan pek hoşnut değilim
Aranan cevapTürk olmaktan memmunum ancak Türkiye'de yaşamaktan pek hoşnut değilim
herkes aynısını yazmış nesini aradın ?Aranan cevap
İnşallah kurtuluruz sizden ülkede yaşamaktan memnun olanin ya babası zengindir ya da aptaldır noktaDefolup gitseniz de bizde rahatlasak kurtulsak sizden Türkiye de yaşamaktan memnun olmayanlar tutmuyoruz hadi kaybolun 15 yaşında ki çocukların şu asi konularına bitiyorum ya
Aslında bizim için daha iyi genç nesil karşı çıktıkça devletin kendine çekidüzen vermesi gerekecekDefolup gitseniz de bizde rahatlasak kurtulsak sizden Türkiye de yaşamaktan memnun olmayanlar tutmuyoruz hadi kaybolun 15 yaşında ki çocukların şu asi konularına bitiyorum ya
***** olan sensin velet. 15 sene önce ki ülkenin rezil halini bilemeyecek kadar küçüksün. Annenin ve babanın rezil sitasi ideolojik saplantıları yüzünden senden böyle düşünüyorsun. Sizin anne ve babanızın derdi ekonomi falan değil başka bir şey. 15 sene önce ilkokula cebimde beş parasız gidip gelirken şuan asgari ücretle çalışıp 15bin TL'ye bilgisayar alabiliyorsam ve cebimde 3binlik telefon varsa kimse gelip bana ağlamasın burda. 15 sene öncesine bakın şimdiye değilİnşallah kurtuluruz sizden ülkede yaşamaktan memnun olanin ya babası zengindir ya da aptaldır nokta
Defolup gitseniz de bizde rahatlasak kurtulsak sizden Türkiye de yaşamaktan memnun olmayanlar tutmuyoruz hadi kaybolun 15 yaşında ki çocukların şu asi konularına bitiyorum ya
Yapma bu sonsuza kadar giderSende 15 yasindaki asi cocuklari ciddiye alip onlarin konusuna yazdin sanirim 16 yasinda falansin
Yapma bu sonsuza kadar gider