Neler Yeni

Türk Tarihini Başarılı Bir Şekilde Yansıtan Dizi-Film Önerisi?

Critaes

80+ Bronze
Merhaba,
Başlıkta da görüldüğü gibi Türk Tarihini iyi yansıtan dizi-film önerilerinizi bekliyorum. Daha önce hiç izlemedim, bir yerden başlamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

TİTAN.

80+ Platinum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hiç izlemedim biliyor musun :D Sebepsiz bir önyargım var Kurtlar Vadisi serisine, sebebini de bilmiyorum. İzlenecekler arasına notumu alayım. Birde legal olarak nereden izleyebilirim.
Youtubede var. Yaşın 18 altı ise veyahut hayattan bir yaşanmışlığın yoksa sıkılırsın veya anlamazsın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,301
İsim
Diyarhan
Hiç izlemedim biliyor musun :D Sebepsiz bir önyargım var Kurtlar Vadisi serisine, sebebini de bilmiyorum. İzlenecekler arasına notumu alayım. Birde legal olarak nereden izleyebilirim.
Benimde vardı. Ne olabilir mafya dizisi diyordum sonuç düşündüğüm gibi değildi. Başarılı bir dizi izlenmeli.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
YouTube'da HD bölümleri var ama Pusu sıkar bir süre sonra 7. sezondan sonrası önerilmiyor.

Critaes

80+ Bronze
YouTube'da HD bölümleri var ama Pusu sıkar bir süre sonra 7. sezondan sonrası önerilmiyor.
Kral Kurtlar Vadisi 1.Bölüm yazım başladım direkt. Doğrusunu mu izliyorum. Şuan Ali diye biri var, babasıyla felan hasretleşiyor. Yanlış anlamadıysam Polat Alemdar o herhalde.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
  • Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç