Fiber getirsinler de 1950 de veririm problem değil yeter ki şu lanet hattı çeksinler artık nefret ediyorum 2025te kabuk edilemez bi durum metropol bir şehir içinTürk Telekom 1 Temmuz'da zam yapıyor. En ucuz tarife 950 TL olacak.
Alıntıyı görüntüle
Hizmet desen vasat taahhütsüz diye okadar çaba verildi şimdi tersine taahhütlü için can atılıyornasıl bir parodi anlamdım ben dostlar
Kime göre neye göre geliyor fiber bilmiyorum ama adamın olursa +99 öndesin onu biliyorumFiber getirsinler de 1950 de veririm problem değil yeter ki şu lanet hattı çeksinler artık nefret ediyorum 2025te kabuk edilemez bi durum metropol bir şehir için
Ee orası öyle hocam trde her işte olduğu gibiKime göre neye göre geliyor fiber bilmiyorum ama adamın olursa +99 öndesin onu biliyorum
açıklanan resmi fiyat mı yoksa tahmin mi hocam? tt nin 900-1000 lira olduğu yerde turknet 700 lirada kalacaksa çok da şikayet etmem yanitürknet 699 tl h.o
türknet şuan 499 a veriyor zatenaçıklanan resmi fiyat mı yoksa tahmin mi hocam? tt nin 900-1000 lira olduğu yerde turknet 700 lirada kalacaksa çok da şikayet etmem yani