Neler Yeni

Türk telekom 2 de bir internet kesiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Namık Sulo
ya valorant oynuyorum dereceli girdim aynı maçta 3 -4 kez int kesildi 1 dakka suruyor sonra geliyor 35 e yakın dowloand 11-12 civarı upload alıyorum

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,619
İsim
ismail
Kesintilerde bak bakalım modemde bağlantı kopuyor mu

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
uğur demirel
ya valorant oynuyorum dereceli girdim aynı maçta 3 -4 kez int kesildi 1 dakka suruyor sonra geliyor 35 e yakın dowloand 11-12 civarı upload alıyorum
modem ilk güc kesip kesmediğniz emin olun ilk basta power ışığ kontrol edin güc kesme var adaptör değiştirin yoksa modem ev telefon kablosu kontrol edın kopma yıltılma varmı dönüştürücü varsa onu cıkartın direk modem bağlayın sorun düzelmiyorsa 444. 1 444 arayın yardım talep edın

TİTAN.

80+ Platinum
modem ilk güc kesip kesmediğniz emin olun ilk basta power ışığ kontrol edin güc kesme var adaptör değiştirin yoksa modem ev telefon kablosu kontrol edın kopma yıltılma varmı dönüştürücü varsa onu cıkartın direk modem bağlayın sorun düzelmiyorsa 444. 1 444 arayın yardım talep edın
Bu dediklerini TT ekipleri yapıyor zaten adaptör hariç

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
OZAN TANKUŞ
Verilen sinyal değerleri yüksek veya düşük ise internet hızında değişiklik yapabilirler. Belki internet hızından dolayı kopmalar yaşıyor olabilirsin. Ekipleri araman lazım senin yapacağın bir şey yok burda.

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Binanızdaki Kabloları yenilettirip Modeminizi Wi-fi 6 destekli bir modemle değiştirmenizi tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binanızdaki Kabloları yenilettirip Modeminizi Wi-fi 6 destekli bir modemle değiştirmenizi tavsiye ederim.
+ Olarak modemden pcye giren Ethernet kablosunu Ugreenin cat 8 kablosu ile değiştirin sorununuz çözülecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Namık Sulo

+ Olarak modemden pcye giren Ethernet kablosunu Ugreenin cat 8 kablosu ile değiştirin sorununuz çözülecektir.
yani bina daha 3 senelik kablolarda bi sorun olurmu bilmem modemi 1 sene önce değistirdik

bügün musteri hizmetlerini aradım altyapıyı bişey yapcaz dediler 30 dakika bekleyin filan dediler bekledik sonuç gene aynı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,728
İsim
uwu
yani bina daha 3 senelik kablolarda bi sorun olurmu bilmem modemi 1 sene önce değistirdik

bügün musteri hizmetlerini aradım altyapıyı bişey yapcaz dediler 30 dakika bekleyin filan dediler bekledik sonuç gene aynı
modemin güç girişinde ki kabloyu sabitle hareket etmesin bizim modem en ufak sallanmasında kapanıyor o kabloyu kastırdım hala kapanmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,424
Üyeler
169,568
Son üye
Orçun7777
Top Bottom