Türk telekom %25 hız problemi ve Abonelik iptali

Swers08

80+
Reaksiyon skoru
183
Aldığım hızlar bu şekilde bağlantı dün yapıldı vdsl bağlantı 100 mbps paket satın aldım altında kaldığı için 24 saat geçmeden tahhütten cayabilirmiyim btk kararı bu durumu etkilermi bu şekilde kapatan arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim hayırlı forumlar .

Ekler

• EN SON 1.webp
    EN SON 1.webp
    8.4 KB · Hit: 27
Son düzenleme:
Hat değerlerine baktın mı?

Aldığım hızlar bu şekilde bağlantı dün yapıldı vdsl bağlantı 100 mbps paket satın aldım altında kaldığı için 24 saat geçmeden tahhütten cayabilirmiyim btk kararı bu durumu etkilermi bu şekilde kapatan arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim hayırlı forumlar .
Alıntıyı görüntüle
ip adresinini yazdıgı yeri karala dostum

doğrudan verilen değeri heryerde alamazsın ki zaten cayma cayarsın belki ama diğerleri gelse gene aynısını verir altyapın neyse onu alırsın özellikle şu adamın interneti kısalım demiyorlar sonuçta

Değerlerin gayet iyi. Altyapın bu kadar destekliyordur. 5 ms 0 jitter baya baya iyi.

192.168.1.1'e girip oradan giriş yapıp xDSL hat değerlerinin ekran görüntüsünü atar mısın?

100 verse bile alt yapının desteklediği hızı alırsın. Alt yapın bu kadar destekliyorsa zorlamaya gerek yok.

Fotoğraftaki de zaten SpeedTest'in alt yapısı ile yapılmış. Aynısı yani.
onu biliyorum da turk telekom sitesinde saçma sapan sonuçlar verebiliyor bazen

ipnin yazdığı yeri çiz gözükmesin , turk telekom sitesinde test yapma burada yap https://www.speedtest.net/
Teşekkürler yaptım sonuçlar aynı hat değerlerini atacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğrudan verilen değeri heryerde alamazsın ki zaten cayma cayarsın belki ama diğerleri gelse gene aynısını verir altyapın neyse onu alırsın özellikle şu adamın interneti kısalım demiyorlar sonuçta
Şöyle bir durum söz konusu binada süperonline cat6 kablo mevcut yeni kiracı olduğum için sormama rağmen kimse bilmiyor sağlayıcıların saha ekipleri olmadığı için istemeyerek türk telekom tercih ettim lakin türk telekom bağlantıyı cat6 bağlı hattan değil bakır kablodan yaptı ve aldığım max hızlar bunlar bende buna istinaden iptal edip süperonline geçmeyi düşünüyorum.

192.168.1.1'e girip oradan giriş yapıp xDSL hat değerlerinin ekran görüntüsünü atar mısın?
Girip bilgileri aktaracağım teşekkürler.

Teşekkürler yaptım sonuçlar aynı hat değerlerini atacağım.

Şöyle bir durum söz konusu binada süperonline cat6 kablo mevcut yeni kiracı olduğum için sormama rağmen kimse bilmiyor sağlayıcıların saha ekipleri olmadığı için istemeyerek türk telekom tercih ettim lakin türk telekom bağlantıyı cat6 bağlı hattan değil bakır kablodan yaptı ve aldığım max hızlar bunlar bende buna istinaden iptal edip süperonline geçmeyi düşünüyorum.

Girip bilgileri aktaracağım teşekkürler.
Tamamdır bekliyorum. Buradan Turkcell'i de sorgula bakalım. https://www.turkcell.com.tr/tr/altyapi-sorgulama

Tamamdır bekliyorum. Buradan Turkcell'i de sorgula bakalım. https://www.turkcell.com.tr/tr/altyapi-sorgulama
Türkcell garip bir şekilde altyapı sorgusunda binaların tam isimleri çıkmadığı için doğru bir altyapı sorgusu sağlayamıyorum zaten bu yüzdende odamdaki cat 6 kablonun türk telekom olduğunu düşünüp bakır kabloya göre daha iyi olduğunu düşünüp telekomu seçtim .

Ekler

• EN SON 2.webp
    EN SON 2.webp
    11.6 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,893
Üyeler
174,029
Son üye