📊 Turk Telekom Altyapısı İle TURKNET'e Geçtim. DENEYİMLERİM 📊

Güzel internet versinler 10 yıl taahhüte okeyim.
Güzel güzel 3 yıl oldu sanırsam
2019 da bağlattık diye hatırlıyorum
He kablolu takacan modem wirelesste ping spike yapabiliyor

Türknet gigafiber kullanıyorum 1000/1000 100 TL

Benim taahhüt mart 24 de bitiyor . Türknete geçicem ama ttkom dan aldığım pakette tivibu da var onuda iptal ettiklerinde onada cayma bedeli ödermiyim?

Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Turk Telekomdan TurkNete Geçtim. Altyapım TurkTelekom VDSL 50 MBPS'ye Kadar Destekliyordu. Bende Çarşamba Günü Saat 22.00'da TurkNeti Arayıp TurkNete Geçmek İstediğimi Belirttim.
Sonra Geçiş İşlemlerinin Belgelerini Kurye İle Gönderdiler , İmzaladıktan 2 Gün Sonra Yani Bugün İnternetim Açıldı.

Turk Telekom Bana 12 MBPS İnterneti 125 TL'ye Verirken , TurkNet 50 MBPS İnterneti 100 TL'ye Verdi.

Eğer Taahütünüz Varsa TurkNET 240 TL'sini Karşılıyor. Bunu da 6 Ay Boyunca Faturanızdan Düşerek Yapıyorlar.

Hız Değerlerime Gelecek Olursak ;

Turk Telekom :
Alıntıyı görüntüle

Turk NET :
Alıntıyı görüntüle

Kısaca Eğer Turk Nete Geçmek İsterseniz Şansınızı Deneyebilirsiniz , Zaten Taahüt Yok. Ben İlk Gün Deneyimi OIarak Memnunum. İlerde Değişiklik Olursa yazarım. Arkadaşlar Eğer İlk Kez Müşteri Olacaksanız , Davet Kodu Girmenizi Öneririm. Girdiğiniz Davet Kodunun Sahibi , Ve Siz 1'er Ay Bedava İnternet Kazanıyor.

Girmek İsterseniz Benim Davet Kodum : ABO16UX43QRA
hocam referans kodu vermek yasak , birisi raporlar falan dikkatli olun.

hocam referans kodu vermek yasak , birisi raporlar falan dikkatli olun.
Spoilere Aldım , Ben Mesela Bu Referal Olayını Bilmediğimden 1 Ay Bedavayı Kaçırdım. O Yüzden Koymuştum.

Umarım Sıkıntı Olmaz.

türknet.png

türktelekom.png

Türknet'e bugün geçtim. Üstteki Türknet alttaki türk telekom. Birebir aynı hızı alıyorum

1645974872649.png

TurkTelekom altyapım yokken aldığım hız (16 MBps)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,969
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri