Turk Telekom Altyapısından hizmet veren iss önerisi

Teşekkürler hocam not aldım bunu

Teşekkürler hocam yanıtınız için

1000 megabitlik alsam sonradan tarife değişikliği yapıp 100e düşürebilir miyim böyle bir imkan sağlıyorlar mı

Yalan dolan hocam, AKK zamanında da AKK olmazsa hatlar çöker yoğunluktan diyorlardı AKK kalktı hiçte bir zararını görmedik. Turknet kısmadan veriyor ben Turkneti kaç sene kullanmama rağmen çok nadir kesintiler olurken apartmanın kendi wifi'ında altyapı 1000 megabit olmasına rağmen 50/20lik internet dahi sürekli yavaşlıyor ve çöküyor hat kalitesi burada en önemli faktör
HOcam o konuda mhizmetleriyle konusun isterseniz . Bilgim yok o konuda . Hani tarife yukseltmek konusu biraz daha kolay olsada 1000 den 100 i indirmek yaparlarmi bilemem

Teşekkürler hocam not aldım bunu

Teşekkürler hocam yanıtınız için

1000 megabitlik alsam sonradan tarife değişikliği yapıp 100e düşürebilir miyim böyle bir imkan sağlıyorlar mı

Yalan dolan hocam, AKK zamanında da AKK olmazsa hatlar çöker yoğunluktan diyorlardı AKK kalktı hiçte bir zararını görmedik. Turknet kısmadan veriyor ben Turkneti kaç sene kullanmama rağmen çok nadir kesintiler olurken apartmanın kendi wifi'ında altyapı 1000 megabit olmasına rağmen 50/20lik internet dahi sürekli yavaşlıyor ve çöküyor hat kalitesi burada en önemli faktör
o zaman tüm zaman en büyük internet sağlayıcı yalanıydı. adsl hattını telefon hattından alıyorduk bu gerçeği unutmayalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetmez demeleri tamamen boş. Bir ara ayda 50GB AKN vardı internetlerde aşarsan hızın ay sonuna kadar 3Mbps oluyordu. “Hat çökermiş yoksa” ne oldu halk topluca itiraz etti devlet AKN uygulamasını yasakladı ve çöken bir internet yok ortada. Sonra 2Mbps Upload veriyorlardı çöker diye, bu önce 4 sonra 8 oldu şuan ise 15-20 gibi rakamlara çıktı hala çöken bir şey yok. Bi verseler de çöküyor mu kendimiz görsek keşke 😀
akn zaten dediğim gibi bir önceki mesajda internet sağlayıcıların söylediği en büyük yalan. interneti biz telefon kablolalarından alıyoruz ve hatlar gerçekten çok eski. Benim oturduğum binalar en az 20 senelikti hesapla.

o zaman tüm zaman en büyük internet sağlayıcı yalanıydı. adsl hattını telefon hattından alıyorduk bu gerçeği unutmayalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akn zaten dediğim gibi bir önceki mesajda internet sağlayıcıların söylediği en büyük yalan. interneti biz telefon kablolalarından alıyoruz ve hatlar gerçekten çok eski. Benim oturduğum binalar en az 20 senelikti hesapla.
Bakır kablo olan yerleri yine anlıyorum da firma evin içine kadar fiber optik çekip en yüksek paketim 100/2 işine gelirse diyordu bir de AKN var onu da aşma yoksa 3Mbps diye dalga geçiyordu resmen. Hala da dalga geçiyorlar bence 1000Mbps internete 50 Upload şaka olmalı, fiber dediğimiz hat simetrik internet verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,435
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri