Neler Yeni

Türk telekom anlık yavaşlama sorunu

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Az önce ekran kartı sürücümü güncelledim ve internet hızımda speed test atamıycak kadar ciddi bir yavaşlama oldu. Reset attım ve hızlı kurulum yaptım ancak nafile şu an ne yapmalıyım. Sizdede böyle mi yoksa sadece bana mı oluyor? İnternetim türk telekom.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Az önce ekran kartı sürücümü güncelledim ve internet hızımda speed test atamıycak kadar ciddi bir yavaşlama oldu. Reset attım ve hızlı kurulum yaptım ancak nafile şu an ne yapmalıyım. Sizdede böyle mi yoksa sadece bana mı oluyor? İnternetim türk telekom.
hocam akşamları ping çıkıyor bende 500ms falan oluyor adama sıkıyorum mermi rüzgarla savruluyor sanki

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam akşamları ping çıkıyor bende 500ms falan oluyor adama sıkıyorum mermi rüzgarla savruluyor sanki
TTnet rezaleti işte. Offf nefret ediyorum şu şirketten. Bu hayatta bi bilgisayardan bide internetten kimsenin ömrü boyunca çekmedeği sıkıntıları çektim.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
TTnet rezaleti işte. Offf nefret ediyorum şu şirketten. Bu hayatta bi bilgisayardan bide internetten kimsenin ömrü boyunca çekmedeği sıkıntıları çektim.
memati başın çok sevdiğim bir sözü var: Dert kol gibidir yeğen en büyüğü sende sanırsın (pls banlamayın)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Enver süsme
Bende haftalardır var . Sabah erkenden deneyin bir sorun yok ama akşam iş çıkışı eve gittiğimde bakıyorum dowload 0.3mb upload 0.3mb. birde ping inanılmaz yüksek dandik pubg mobile bile girmiyor

Top Bottom