Neler Yeni

Türk Telekom Arıza Kaydı Oluşturma Süreci

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando
Merhabalar. Belki beni forumda Türk Telekom'dan yakınırken görmüşsünüzdür. Aradığımızda internetin gelmesi için bize 1 hafta beklememiz gerektiğini söylediler. Ben de bunun üzerine arıza kaydı oluşturmaya karar verdim. Bu süreç nasıl işler? Eğer ben bu kaydı oluşturursam bu 1 haftalık süreyi kısaltma şansım var mı? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Merhabalar. Belki beni forumda Türk Telekom'dan yakınırken görmüşsünüzdür. Aradığımızda internetin gelmesi için bize 1 hafta beklememiz gerektiğini söylediler. Ben de bunun üzerine arıza kaydı oluşturmaya karar verdim. Bu süreç nasıl işler? Eğer ben bu kaydı oluşturursam bu 1 haftalık süreyi kısaltma şansım var mı? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Darlaman lazım. TT müdürlüklerine gidip yapman daha etkili olur. Bilindiği üzere Türk Telekom çok savsaklıyor bu tür şeyleri.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darlaman lazım. TT müdürlüklerine gidip yapman daha etkili olur. Bilindiği üzere Türk Telekom çok savsaklıyor bu tür şeyleri.
Yani daha kısa bir sürede hallolma şansı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer öyleyse ben darlarım hiç problem değil benim için.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Ben Geçen Ay ve Bu ay Full Ev İnternetinde Problemler Olduğundan Ekipler Getirtiyordum Sabah Söylersen Öteki Gün Geliyor Çoğunlukla Onun Dışında Ortalaması 48 Saat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom