Neler Yeni

Türk Telekom ekipleri "vadedilen hızı alamazsınız" dedi yanıldı :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Umarım bir anda internetinizi kesmezler. Sakın kötü yorum yapmayın bu arada banlanırsınız :ROFLMAO:

Şunlardan 500 mbit alacağıma başka şirketten 100/200 alırım gerekirse daha fazla para veririm. Pembe Caner de kod vermeye devam etsin

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
İnternet hızını 1000 mbit'e kadar diye satarlar. 1000 mbit olması için ping sayısı, hattın dağıtım merkezine uzaklığı, altyapı,donanım durumunuz (modem,anakart) her şey etkiler. 500 mbit gayet iyi.bizim burada maximum 12 mbit VDSL destekliyor.
500 mbps paket aldım altyapı fiber anakartım max 2.5gbps kadar destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım bir anda internetinizi kesmezler. Sakın kötü yorum yapmayın bu arada banlanırsınız :ROFLMAO:

Şunlardan 500 mbit alacağıma başka şirketten 100/200 alırım gerekirse daha fazla para veririm. Pembe Caner de kod vermeye devam etsin
onu bende düşündüm ama fiber olunca pek kafaya takmadım vdsl kumar olur

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
türknet öneririm bu arada evde şuan yaklaşık 13 -14 kişiyiz :D malesef pc ler wifi ler havada uçuşuyor indirmeler normalde dowloand 890'ın altına uploadda 970 960 Civarının Altına İnmiyor Bilginize :D

1675711338844.png

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
TT bana 32mbps veriyor fazlası size gitmez diyor 100'e kadar altyapı var oysaki.

SadeceSeyf

80+ Gold
1675696007195-png.1659370

Merhaba, bugün evime Türk Telekom ekibi geldi. Comnet'ten 500Mbps / 20Mbps paket alacağımı söyledim, onlar da bu hızları alamayabilirsiniz her ne kadar altyapı fibe olsa da kapasite olur dedi İsterseniz bu paketi Türk Telekom'dan alın yine de alamazsınız dedi. Comnet arıza kaydı açar hızlar düşük diye yine biz geliriz düzelmez dedi. Böyle saçma bir olayı var dedi.

demişti ama yanıldı.
Bu konuyu bir kaç gün önce bir arkadaşla konuşmuştuk.Kesinlikle yanlış biliyorlar konuları

türknet öneririm bu arada evde şuan yaklaşık 13 -14 kişiyiz :D malesef pc ler wifi ler havada uçuşuyor indirmeler normalde dowloand 890'ın altına uploadda 970 960 Civarının Altına İnmiyor Bilginize :D

Alıntıyı görüntüle
Türknetin kendi altyapısı mı ?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Alıntıyı görüntüle
Turknet önerirsin'de turknetin kendi altyapısı heryerde yok ki hocam.

Bu konuyu bir kaç gün önce bir arkadaşla konuşmuştuk.Kesinlikle yanlış biliyorlar konuları
maalesef.

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance

Türknetin kendi altyapısı mı ?

türktelekomun alt yapısını kullanıyor fakat bagımsız olarak bizim bölgedeki her eve cam kablo çekildi özel olarak yani internet baglttıgınızda standart kablo degilde cam kablo çekerek interneti veriyorlar buda cok yuksek hızlar veriyor şöyle bahsedeyim 4k renderladıgım 14-15 dakıkalık videoyu upload etmem yaklaşık 30 32 sn arası sürüyor gerçekten çok iyi veriyor herhangi bir sıkıntı problem kesintide yaşatmıyor bakım olacagı zaman yaklaşık 12 ila 24 saat arasında önceden telefona mesaj gönderiliyor şu saatler arasında bakım olacak diye 2 yıldır kullanıyorum gerçekten iyi bundan sonraki süreçte ne olur tabi bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Arkadaşlar biliyorum konuyla bağlantısı yok ama bir şey sormaliyim. Bu deprem olaylari yasanmadan 2 gün önce tt tahautumuzu iptal ettirdik. Bize modemi en yakın tt ofisine 7 gun icerisinde teslim etmemiz gerektiği söylendi. Aksi takdirde iptal ücreti 120 tl degil 820 tl olacakmış. Şöyle bir sorun var depremde evimiz aşırı zarar gördü eve giremiyoruz modem de evde şuan. Bunu bir şekilde geç teslim edilmesi durumunda yine 700 tl cezası var mı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,234
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
1675696007195-png.1659370

Merhaba, bugün evime Türk Telekom ekibi geldi. Comnet'ten 500Mbps / 20Mbps paket alacağımı söyledim, onlar da bu hızları alamayabilirsiniz her ne kadar altyapı fibe olsa da kapasite olur dedi İsterseniz bu paketi Türk Telekom'dan alın yine de alamazsınız dedi. Comnet arıza kaydı açar hızlar düşük diye yine biz geliriz düzelmez dedi. Böyle saçma bir olayı var dedi.

demişti ama yanıldı.
Müşteri hizmetlerinden dolayı geçmem bu firmaya, ttnet den 200 lük paket alıcam en azından istediğim zaman hızlıca yardım ediyorlar. Yıllarca tt kullandım müşteri hizmetleri süperdi, son 2 yıldır turknet kullanıyorum hem kopmalar var hem de müşteri hizmetlerine ulaşmak uzun sürüyor.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Uygunsuz davranış
ulkeyi gotumle yonetseydim bu hizlardan çoğu kişi yararlaniyor olurdu. gotunle bile tayipten iyi yonetirim ulkeyi. 15 yildir soyleniyoruz altyapi altyapi diye çay içip ceza yazmayorlar. ben en fazla 45 mbps alabilirim gorunuyor

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Enes Bahadır
Eşimin babasının evinde ttnet vardı (50 mbpsye kadar) 206 TL'ye ve kesinlikle internet verimli çalışmıyor 2 yıldır. Sürekli kopmalar hız düşmeleri vs. Evde kendi internetleriyle takılıyolardı. Ara tatilde gidişimle bi karar verdik, 1200 tl cayma bedelini ödedi ve gıbırnete geçiş yaptı. Direkt olarak 90 mbps hız 5 ping 8.30 up ve 110 TL. Bende geldim millenicomu yeni bağlatmıştım 4 - 5 ay kadar önce , 180 tl olmuş bilgi falanda verilmedi, gıbıra geçiş yaptım bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,441
Üyeler
160,094
Son üye
pekerles7
Top Bottom