Hocam benim de bir sorum olacak ben Türk Telekom vdsl kullanıcısıyım paketim 75 mbps ama modeme 30 mbps geliyor neden olabilir acaba müşteri hizmetlerini aradım bir şey değişmedi. (Altyapı sorgulamada 100mbps olarak gözüküyor alabileceğim max. hız.)Umarım dediğiniz gibi olur, GPON kullanıyorum.
Buna nereden bakıyoruz ?Merhaba, bugün evime Türk Telekom ekibi geldi. Comnet'ten 500Mbps / 20Mbps paket alacağımı söyledim, onlar da bu hızları alamayabilirsiniz her ne kadar altyapı fiber olsa da kapasite olur dedi. Alma şansınız var almama şansınız var bölgedeki yoğunluğa göre değişir dedi. İsterseniz bu paketi Türk Telekom'dan alın yine de alamayabilirsiniz dedi. Comnet arıza kaydı açar hızlar düşük diye yine biz geliriz düzelmez dedi. Böyle saçma bir olayı var dedi.
(Bu görsel adresimde fiber olduğunun kanıtı bazı arkadaşlar VDSL sanmasın diye görsel ekledim.)
Göknet.Buna nereden bakıyoruz ?
Bu konuyu İSS ile konuşmanızı tavsiye ederim, santral uzaklığı veya iç tesisat kablo kalitesi hızları çok etkiliyo.Hocam benim de bir sorum olacak ben Türk Telekom vdsl kullanıcısıyım paketim 75 mbps ama modeme 30 mbps geliyor neden olabilir acaba müşteri hizmetlerini aradım bir şey değişmedi. (Altyapı sorgulamada 100mbps olarak gözüküyor alabileceğim max. hız.)
Santral uzaklığım 9 metre sanirim olmazsa tesisatı yenileteyim tesekkurler.Göknet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konuyu İSS ile konuşmanızı tavsiye ederim, santral uzaklığı veya iç tesisat kablo kalitesi hızları çok etkiliyo.