Açıkçası onu hiç bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Sadece modemin 2.5GHz olduğunu biliyorum. Altyapı VDSL.Speedtest üzerindeki kayıp normal kabul ediliyor. Modeme kaç geliyor?
Açıkçası onu hiç bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Sadece modemin 2.5GHz olduğunu biliyorum. Altyapı VDSL.Speedtest üzerindeki kayıp normal kabul ediliyor. Modeme kaç geliyor?
26 MBPS Speedtest çıkıyorsa modeme 28-30 falan geliyordur. %75'in üzerinde galiba o.Açıkçası onu hiç bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Sadece modemin 2.5GHz olduğunu biliyorum. Altyapı VDSL.
Hm anladım hocam. Evet %75 in üzerinde hesapladım.26 MBPS Speedtest çıkıyorsa modeme 28-30 falan geliyordur. %75'in üzerinde galiba o.
Evet olabiliyor biraz fazla verebilir.mesela adamlar şunu da söyledi bazı yerlere 500 bağladık 550 aldılar sizdede öyle olabilir dedi @Mehmet Yılmaz
aynen öyle işleri ne yapsınlar ya da hiç o tarifeyi vermeyecekler 5 lira alıp 1 liralık hizmet vermeyi iyi alışkanlık edindilerEğer böyle bir şey varsa kaldı ki 500 ya da 1K mbps internet kullanan çok olsa bile apartmanda kapasiteyi yükseltmek zorundalar ki kimse mağdur olmasın. İşleri ne yapmak zorundalar tabii ki.
Evet olabiliyor biraz fazla verebilir.
aynen öyle işleri ne yapsınlar ya da hiç o tarifeyi vermeyecekler 5 lira alıp 1 liralık hizmet vermeyi iyi alışkanlık edindiler
Onlar direk şey dedi kankam, altyapı sorgulayınca ya da fiber olsa bile 1000MBPS çıkar dedi fakat paket satın alınca 500 ya da 1000 o hızları vermiyor 200'de sabit kalıyor dedi, peki neden böyle dedim Türk Telekom'un sınırı var dedi tüm mahalle o kutudan alıyor dedi bende ne alaka dedim bu VDSL değil fiber yani dedim.Fiber altyapı varsa niye veremesin ki. Saçmalamışlar. Gerçi Türk Telekom'dan da ne beklenir ki.