Neler Yeni

Turk Telekom bize 380tl kontrat imzalattı

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ayetullah Taylan
Merhaba dün gelip apartmandakilere altyapı icin kontrat imzalatmışlar 9 10 güne altyapı gelince aylık 380tl verip sınırsız internet bağlatıcaklarmış. Şimdi benim düşündüğüm bunlar tabi babamın veya apartmandakilerin internet hakkında pek bir şey bilmediğini bildiklerinden 24 ay tahhutu yapıştırmışlar dır bize çünkü 380tl bana biraz fazla geldi muhtemelen 12 ay dan sonra daha fazla alacaklar ama emin değilim. Böyle bir şey yaşayan oldumu?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Altyapı olmadan sözleşme imzalanmasını ilk defa duydum. Dolandırılmış olabilir misiniz? Ek olarak TT'den almak zorunda olmanız gereken bir durumda değil bu. Başka ISS'lerden alabilirsiniz.

Fiyat konusuna gelince TT için fiyatlar kısmen normal.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ayetullah Taylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı olmadan sözleşme imzalanmasını ilk defa duydum. Dolandırılmış olabilir misiniz? Ek olarak TT'den almak zorunda olmanız gereken bir durumda değil bu. Başka ISS'lerden alabilirsiniz.

Fiyat konusuna gelince TT için fiyatlar kısmen normal.
Geç oldu bildirim düşmemiş.Dolandırıldığımızı sanmıyorum çünkü bir kaç haftadır çoğu yerin %80 nine direk koyup fiber kutusu koydular buraya getirecekler demekki. Bence böyle bir şey olmasının nedeni eğer isteyen sayısı az olursa getirmekle uğraşmamak için ama olmayada bilir tek umudum 24 ay tahhutu e bağlamış olmamaları.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,017
İsim
Oğuz
Biz 400 veriyoruz normal fiyat artık fakat daha bağlanmadan apartmanda taahhüt imzalatmak garip.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Türk Telekom online işlemlere girip abonelik veya sözleşme bilgisi var mı bakın?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,990
İsim
Selim
Güzel dolandırıcılık malzemesi çıkar bundan 😁 tt üniforması giyip elinize alet çantanızı alıyorsunuz ve elinizde bir kağıtla imza attırıyorsunuz 👍 bitmediii tabii ki imza atılan tt gibi gözüküyor ama imza attığını yerin altında boş A4 kağıdı var 😄😄 boş kağıda doldur istediğini hoppp zenginsin. Ytd.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ayetullah Taylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kaç gün önce 100 metre ilerimizdeki apartmanda Altyapı yok gözüküyordu şuan hipernet hizmeti var yazıyor kapsama haritasında. Bence sıf onlardan alalım diye sözleşme imzalattilar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel dolandırıcılık malzemesi çıkar bundan 😁 tt üniforması giyip elinize alet çantanızı alıyorsunuz ve elinizde bir kağıtla imza attırıyorsunuz 👍 bitmediii tabii ki imza atılan tt gibi gözüküyor ama imza attığını yerin altında boş A4 kağıdı var 😄😄 boş kağıda doldur istediğini hoppp zenginsin. Ytd.
Yani neyden bu kadar zevk aldınız anlamadim ve çok zekisiniz daha farklı yerlerde değerlendirin kendinizi.

Türk Telekom online işlemlere girip abonelik veya sözleşme bilgisi var mı bakın?
Bir kaç saate bakabilirim ancak.

Biz 400 veriyoruz normal fiyat artık fakat daha bağlanmadan apartmanda taahhüt imzalatmak garip.
Evet işte çok garip hani bir yanda diyorum acaba dolandırılmış olabilirlermi sonra da heryere getiriyorlar direkleri neden dolandirma olsun diyorum garip.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,990
İsim
Selim
Bir kaç gün önce 100 metre ilerimizdeki apartmanda Altyapı yok gözüküyordu şuan hipernet hizmeti var yazıyor kapsama haritasında. Bence sıf onlardan alalım diye sözleşme imzalattilar

Yani neyden bu kadar zevk aldınız anlamadim ve çok zekisiniz daha farklı yerlerde değerlendirin kendinizi.
Genel foruma yazdım hocam üstünüze alınmayın 👍 alincaksaniz da umrumda değil 😄 dolandırıcılık ile alakalı kamu spotu olarak düşünebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ayetullah Taylan

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ayetullah Taylan
Hipernet = Vdsl
100 üstü alamazsınız. Ama normal vdsl e göre daha iyi.
Hocam valla gelsinde vdsl de olur zaten 19 gün sonra 1 yıllık superbox kontratı bitiyor 360tl diye aldığımız 400gb şuan 875tl. Yani tam zamanında geldi peki birde şu eve kadar çekiyorlar daireye değil mevzusu nedir? Bizimmi kutudan daireye çekmemiz gerek kabloyu?

Top Bottom