Neler Yeni

TÜRK TELEKOM BU NEDİR YA

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
Ekran Alıntısı.PNG

TÜRKNETE geçmeyi düşünüyorum 50 mbps veriyo altyapı gelmiş lakin kopma yaşanıyor mu nasıl kullanan var mı?

Axequsa

80+
Keşke şu TT Amerikalı bir yatırımcıya satılsa onlarda en azından hizmet ve yatırım çalışması var. Ortadoğulu veya Türk'e satmayacaksın bizimkiler için "hizmet ve yatırım" diye bir kavram yok. Onlar için para sürekli gelsin yeter.

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tahahhütü bitti geçmek istiyorum altyapı geldi kağıthaneye 75 mpbs ye kadar veriyo ama ben tt den pnce türknet kullanıyordum kopma yaşanıyordu o yüzden tereddüddteyim ama vdsl modem olacağı için kopma yaşanmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum oyunlarda ping olmuyor gecici olarak hafta 1 - 2 kez kopma oluyor bence gec
kopmalar uzun sürüyormu birde müşteri hizmetleri sıkıntı diyorlar?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
hocam tahahhütü bitti geçmek istiyorum altyapı geldi kağıthaneye 75 mpbs ye kadar veriyo ama ben tt den pnce türknet kullanıyordum kopma yaşanıyordu o yüzden tereddüddteyim ama vdsl modem olacağı için kopma yaşanmaz diye düşünüyorum
Kankam türknet gayet de güzel işini iyi yapmaya çalışıyorlar kopma olacağını sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun 😊

Ama yinede iş altyapıda bitiyor haberin olsun

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
verilere göre en iyi internet sağlayıcısı türknet çoğu yerde altyapı tt ninkini kullansada

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
dostum altyapın ile alakalıdır iss ler sadece hizmet sağlar ttnet de böyle olması turknet te olmayacağını yada herhangi bir operatör de olmayacağının garantisi yok ama taahhüt olmadığı için turkneti bi deneyebilirsin birde millenicom var

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam türknet gayet de güzel işini iyi yapmaya çalışıyorlar kopma olacağını sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun 😊

Ama yinede iş altyapıda bitiyor haberin olsun
eyvallah saolasın geçiçem online oyun oynayamıyorum fifa bile takılıyo

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Ben kullanıyorum oyunlarda ping olmuyor gecici olarak hafta 1 - 2 kez kopma oluyor bence gec
Ara brom bende de dün aynısı oluyordu sıkıntı var belli bana sıkıntı yok dediler güncelleme yapıyorum dediler çaktırmadan düzelttiler sıkıntı var demiyeceğine göre bişeyler yaptılar düzeldi aramanda fayda var :D

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
dostum altyapın ile alakalıdır iss ler sadece hizmet sağlar ttnet de böyle olması turknet te olmayacağını yada herhangi bir operatör de olmayacağının garantisi yok ama taahhüt olmadığı için turkneti bi deneyebilirsin birde millenicom var
acaba bina da mı sıkıntı var diye düşünüyorum

EsquireTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mahmut Uzun
5 senedir kullanıyorum ilk 4 yıl bana en fazla 16 veridiler fazlasını vermediler iptal ettirdim superonline 1 hafta gelmedi iptal ettirdim türknetide 1 hafta bekledim acilmadi bende tekrar ttnet aldim suanki aldığım hız arka planda youtube ve netflix acıktir.
Ek Açıklama 2020-04-19 163939.png

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
acaba bina da mı sıkıntı var diye düşünüyorum
olabilir Türknet te yazan rakam kesin değil tahmin bazıları diyorki 35 diyolardi 18 anca geliyor diyor bazılarıda 16 gösteriyor du 35 geliyor diyor tamamen şans ve deneyerek görebilirsin

Top Bottom