FatihSn
80+
Dahası
TÜRKNETE geçmeyi düşünüyorum 50 mbps veriyo altyapı gelmiş lakin kopma yaşanıyor mu nasıl kullanan var mı?
hocam tahahhütü bitti geçmek istiyorum altyapı geldi kağıthaneye 75 mpbs ye kadar veriyo ama ben tt den pnce türknet kullanıyordum kopma yaşanıyordu o yüzden tereddüddteyim ama vdsl modem olacağı için kopma yaşanmaz diye düşünüyorumPardon kanka
kopmalar uzun sürüyormu birde müşteri hizmetleri sıkıntı diyorlar?Ben kullanıyorum oyunlarda ping olmuyor gecici olarak hafta 1 - 2 kez kopma oluyor bence gec
Kankam türknet gayet de güzel işini iyi yapmaya çalışıyorlar kopma olacağını sanmıyorum şimdiden hayırlı olsunhocam tahahhütü bitti geçmek istiyorum altyapı geldi kağıthaneye 75 mpbs ye kadar veriyo ama ben tt den pnce türknet kullanıyordum kopma yaşanıyordu o yüzden tereddüddteyim ama vdsl modem olacağı için kopma yaşanmaz diye düşünüyorum
eyvallah saolasın geçiçem online oyun oynayamıyorum fifa bile takılıyoKankam türknet gayet de güzel işini iyi yapmaya çalışıyorlar kopma olacağını sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yinede iş altyapıda bitiyor haberin olsun
Ara brom bende de dün aynısı oluyordu sıkıntı var belli bana sıkıntı yok dediler güncelleme yapıyorum dediler çaktırmadan düzelttiler sıkıntı var demiyeceğine göre bişeyler yaptılar düzeldi aramanda fayda varBen kullanıyorum oyunlarda ping olmuyor gecici olarak hafta 1 - 2 kez kopma oluyor bence gec
acaba bina da mı sıkıntı var diye düşünüyorumdostum altyapın ile alakalıdır iss ler sadece hizmet sağlar ttnet de böyle olması turknet te olmayacağını yada herhangi bir operatör de olmayacağının garantisi yok ama taahhüt olmadığı için turkneti bi deneyebilirsin birde millenicom var
olabilir Türknet te yazan rakam kesin değil tahmin bazıları diyorki 35 diyolardi 18 anca geliyor diyor bazılarıda 16 gösteriyor du 35 geliyor diyor tamamen şans ve deneyerek görebilirsinacaba bina da mı sıkıntı var diye düşünüyorum