Peki Kaç metre?35 mbps ye kadar destekliyoruz diyor lakin santral uzaklığı çokmuş 16 mpbs verebilirz diyor anca
dediğin gibi birşeyler yapmaları lazım faturayı 2 gün geçiktirince hızı düşürüyorlar kapatıyorlarBıktık artık internetin şu iğrenç hızlarından kesinlikle birşeyler getirmeleri gerekiyor.
dostum uzak dedi sadece metresini felan sölemedi diye hatırlıyorum bina ile ilgili bir sorun var dediPeki Kaç metre?
Keşke biraz daha detay öğreneydiniz. @White Ravens adlı arkadaşımıza da 50 mhps destekliyoruz diye saçmalamışlardı. Aslında santrale olan uzaklığı yüzünden o hızları hiç alamayacaktı.dediğin gibi birşeyler yapmaları lazım faturayı 2 gün geçiktirince hızı düşürüyorlar kapatıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum uzak dedi sadece metresini felan sölemedi diye hatırlıyorum bina ile ilgili bir sorun var dedi
ben bundan 9 ay önce türknette idim.Banada 24 mbps vericez felna dediler 8 zor aldım pek güvenemiyorum türk telekomun fiberneti 35 mbsp yada 50 mps paketleri var sordum bizim çevrede kadlıroıyor dedi vdsl modem alıp geçmeyi düşünüyorum..Keşke biraz daha detay öğreneydiniz. @White Ravens adlı arkadaşımıza da 50 mhps destekliyoruz diye saçmalamışlardı. Aslında santrale olan uzaklığı yüzünden o hızları hiç alamayacaktı.
Adsl modem ile zaten yüksek hızlar alamazdın. Değiştirip Türknet veya millenicom gibi servis sağlayıcılarına tekrardan bak derim.ben bundan 9 ay önce türknette idim.Banada 24 mbps vericez felna dediler 8 zor aldım pek güvenemiyorum türk telekomun fiberneti 35 mbsp yada 50 mps paketleri var sordum bizim çevrede kadlıroıyor dedi vdsl modem alıp geçmeyi düşünüyorum..
35 mbps ye kadar destekliyoruz diyor lakin santral uzaklığı çokmuş 16 mpbs verebilirz diyor anca
teşekkür ederim beyfendi benim aklımdaki tek sorun çok fazla kopma yaşarmıyım dediğim gibi 9 ay önce kullandığımda 1yıla yakın türknet kullandım çok fazl kopma yaşadım şuan türknetin altyapısı geldiğine göre ve vdsl modem kullancağıma göre kopma yaşamam diye düşünüyorumAbone olurken bana söylenenler;
Bulunduğunuz konumda TurkNet aktif altyapısı var efendim. ay
Size 100 Mbps'e kadar sınırsız-taahhütsüz hizmetimizden verebiliriz.
Hat yoğunluğuna göre alacağınız hızlar düşebilir. 50 ila 75 Mbps arasında dalgalanabilir.
YAPA altyapımızda en düşük hızımız 35 Mbps zaten, yani hız ile ilgili bir sorun yaşamazsınız.
Şu an yaptığım hız testi;
Alıntıyı görüntüle