Neler Yeni

TÜRK TELEKOM BU NEDİR YA

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
5 senedir kullanıyorum ilk 4 yıl bana en fazla 16 veridiler fazlasını vermediler iptal ettirdim superonline 1 hafta gelmedi iptal ettirdim türknetide 1 hafta bekledim acilmadi bende tekrar ttnet aldim suanki aldığım hız arka planda youtube ve netflix acıktir.
Alıntıyı görüntüle
download ları iyi veriyor ama upload kısmında berbat ping 80 den 150 ye düşüp geliyo sabit kalmıyor maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir Türknet te yazan rakam kesin değil tahmin bazıları diyorki 35 diyolardi 18 anca geliyor diyor bazılarıda 16 gösteriyor du 35 geliyor diyor tamamen şans ve deneyerek görebilirsin
bizim buraya rezidans vs yapıldı onlara altyapı çektiler otomatik olarak bizim mahalleyede geldi soruca bakalım ona göre geçiçem inşalah

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
download ları iyi veriyor ama upload kısmında berbat ping 80 den 150 ye düşüp geliyo sabit kalmıyor maalesef

bizim buraya rezidans vs yapıldı onlara altyapı çektiler otomatik olarak bizim mahalleyede geldi soruca bakalım ona göre geçiçem inşalah
tt de taahhüt bittiyse hemen dene zaten taahhüt yok kötü ise iptal ettirsin

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
taahhüt bitmesini beklemen gerekiyor taahhütün bitmesine 2 ay yada 1 ay kala türknet karşılıyor öyle bir söylenti var sitesinde benimde 1 yıl kaldı taahhüt e 2 ay kalınca türknet e geçicem

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
tmdır türknet deneyimim oldu ama adsl ile şuan altyapı geldiyine göre vdsl verecekleri için geçerim saol
vdsl varsa millenicom veya Vodafone bak 99tl ye 100mbps int var Vodafone da millenicom da aynı şekilde sanırım

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
taahhüt bitmesini beklemen gerekiyor taahhütün bitmesine 2 ay yada 1 ay kala türknet karşılıyor öyle bir söylenti var sitesinde benimde 1 yıl kaldı taahhüt e 2 ay kalınca türknet e geçicem
ayn öyle biirşey var

vdsl varsa millenicom veya Vodafone bak 99tl ye 100mbps int var Vodafone da millenicom da aynı şekilde sanırım
millenicom nasıl bilgin varmı önerirmisin müşteri hizmetleri felan nasıl

Son düzenleme:

Death Mark

80+ Bronze

Death Mark

80+ Bronze
müşteri hizmetleri sıkıntılı ama sorucam yinede
Sormadan max alacağın hızı bilemeyiz. Bazı servis sağlayıcıları 1500m üstü mesafeye 50 mhps alırsın diyip yanlış bilgilendirebilir.

Arif

80+ Bronze
hocam tahahhütü bitti geçmek istiyorum altyapı geldi kağıthaneye 75 mpbs ye kadar veriyo ama ben tt den pnce türknet kullanıyordum kopma yaşanıyordu o yüzden tereddüddteyim ama vdsl modem olacağı için kopma yaşanmaz diye düşünüyorum

Merkez Mahallesinde otururken 20Mbps alıyordum Fakat çok kopma olduğu için daha yavaş olan Türk Telekom'a geri döndüm. Türknet YAPA altyapısındaydım, ping filan vardı.

Death Mark

80+ Bronze
Top Bottom