hayaletkalp
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- Yusuf Kalyoncu
İnternetimizin taahaütü ağustos ayında bitiyordu fakat bizi dün aradilar ve taahüt yenilememizi söylediler.İlk başta çok takmadım ve normal karşıladım. Telefondaki kişi Türk Telekomdan oldugunu ve üyelik işlemleri için aradığını soyledi.35mbps internet ve Digiturk paketini 110 tl gibi bir fiyata vericeklerini söylediler. Tamam dedikten sonra destek hattındaki kişi sizi Digitürk'ten arıyacaklar haberiniz olsun dedi.Digitürkten aramIşlar ve telefona mesaj gelceğini söylemişler.Digitürk ile babam konuşmuş fakat gelen mesajı görmemiş. Sabaha doğru gördük. Mesajdaki siteye girdiğimde link başında cex.digitürk olarak yazılıydı bana cok garip geldi. Telefondan biraz araştırdım siteye girmeye çalıstım fakat oyle bir site yoktu. Bizi arayan numarayı geri aradım ve tabiikide açmadılar orda anladım bir sıkıntılar oldugunu.Bu sorunu tek ben mi yaşadım diye arattım fakat çok fazla kişininde aynı sorunu yaşadığını gördüm . İnternet üzerinden Türk Telekom desteğe ulaştım ve internet hesabınızda herhangi bir işlem olmadığını söylediler.https://www.youtube.com/watch?v=vNujveNiH8c buradaki videolarla aynı şeyleri yaşadım resmen fakat daha digitürkü kurmaya gelmediler. O mesajdaki siteye girip onaylarsak digitürk aboneliğinin başlıyacağını söylemişler. İlk başta baya korkmuştum bir sıkıntı olucak diye ama babamın mesajı görmemesi sayesinde son anda kurtardık.Sizi bu şekilde arayıp taahüt üzerinden sizi dolandırmaya çalışabilirler. LÜTFEN DİKKAT!!