Neler Yeni

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Ali Avcı
kanka soyle düşün eğer 2000dan sonra doğan kişiler için sıgara satışını yasaklarsak onumuzdeki 15 20 yıl içinde bu ğroblemi aşmış oluruz ama 2003 lü arkadaş siğara içti bu bişeyi değiştirmiyo. diüer konu yine iç siyaset
Mesaj otomatik birleştirildi:

siyaset olmasın ama bilmeyen adamla buraya kadar

ben gayet araştırıyorum benim hayatıma dair hala yorum yapıyorsun sen ağzına sahip çıkıp el aleme hakaret etmesen yeter soylediklerim beni ilgilendirir
Hocam uyuşturucu satışı ne zamandır yasak biliyorsunuzdur ama ülkemizdeki artış hızı da hiçbir ülkede yok.En basit örneğidir bu yasaklama olayının hiçbir çözüm olmayacağı bazı şeyleri daha isteklendirdiği.Burada demek istediğim uyuşturucu yasaklanmasın falan değil he bende yasaklanmasını doğru buluyorum ama yasaklamak çözüm değil denetim çözüm.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hocam uyuşturucu satışı ne zamandır yasak biliyorsunuzdur ama ülkemizdeki artış hızı da hiçbir ülkede yok.En basit örneğidir bu yasaklama olayının hiçbir çözüm olmayacağı bazı şeyleri daha isteklendirdiği.Burada demek istediğim uyuşturucu yasaklanmasın falan değil he bende yasaklanmasını doğru buluyorum ama yasaklamak çözüm değil denetim çözüm.
kanka sebebini 2 mizde biliyoruz siyasete sokma beni gozunu seveyim bak ben üni oğrencisiyim gençliğimi alırlar elimden

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Ali Avcı
kanka sebebini 2 mizde biliyoruz siyasete sokma beni gozunu seveyim ben üni oğrencisiyim gençliğimi alırlar elimden
Amacım siyaset değil zaten hocam en basitinden discordun yasaklama olayı için örnek veriyorum.Sen bugün discordu yasaklarsın yarın xxxxx bi siteyi ama istediğin kadar yasakla alternatif her zaman olacaktır özellikle türk halkı için.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kutluhan bayrakcı
Amacım siyaset değil zaten hocam en basitinden discordun yasaklama olayı için örnek veriyorum.Sen bugün discordu yasaklarsın yarın xxxxx bi siteyi ama istediğin kadar yasakla alternatif her zaman olacaktır özellikle türk halkı için.
hocam zaten akış şemasında da diskort yasağından önce belgelendirme safası var. ordada belge istenecek verilirse tespit teşhis ve cezai işlem yoksa tekrar kısır dongü yasakla

Oguz...

80+ Bronze
kanka soyle düşün eğer 2000dan sonra doğan kişiler için sıgara satışını yasaklarsak onumuzdeki 15 20 yıl içinde bu ğroblemi aşmış oluruz ama 2003 lü arkadaş siğara içti bu bişeyi değiştirmiyo. diüer konu yine iç siyaset
Sigarayı nasıl yasaklayacaklar merak ettim:) öyle herbir şey yasaklanıyor muydu iyi bir örnek olmamış

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kutluhan bayrakcı
estafurullah ben sen yapıyorsun demek istemedim ben ona vereceğim cevap siyasete girer demek istedim

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Ali Avcı
hocam zaten akış şemasında da diskort yasağından önce belgelendirme safası var. ordada belge istenecek verilirse tespit teşhis ve cezai işlem yoksa tekrar kısır dongü yasakla
Kısır döngüye girmemesi için discorttan talep et tr ofisi oluştursun denetim getirsin hocam bu kadar basit aslında kısır döngüye girmemesi

Oguz...

80+ Bronze
Bilgi istemek için cezai işleme gerek yok mahkemeden bilgi paylaşımı isteği gerek. Suç teşkil ediyor şu şu adlı kişiler diye

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kutluhan bayrakcı
Sigarayı nasıl yasaklayacaklar merak ettim:) öyle herbir şey yasaklanıyor muydu iyi bir örnek olmamış
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-59591594 direk bunun ürneğini verdim sanırım 2020 lerde oldu bu olay

Bilgi istemek için cezai işleme gerek yok mahkemeden bilgi paylaşımı isteği gerek
cezai işlem dediğim bilgilere bakılacak hukuksuzluk yapan kişi hukuka gore cezasını cekecek kurumdan bahsetmiyorum

Oguz...

80+ Bronze

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kutluhan bayrakcı
Kısır döngüye girmemesi için discorttan talep et tr ofisi oluştursun denetim getirsin hocam bu kadar basit aslında kısır döngüye girmemesi
hocam diskort adam olsaydı içinde bu tür oluşumlar olduğunda zaten bu işi mercilerle temasta hallederdi

Yeni zellandanın sigaradan geliri ne kadar bizim ülkeyi kalkındırıyorda sigara denilen şey
https://www.habervesaire.com/tekel-...münün satışıyla,Tobacco (BAT) şirketinin oldu. sanırım kalkındırmıyormuş

Oguz...

80+ Bronze
Top Bottom