Türk Telekom Ev İnterneti Randevusu

SharpDagger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Arkadaşlar TT nin ev internetine 7 Nisan'da başvurdum. Corona sebebiyle yoğunluktan dolayı geç geliyorlar denildi. 23 Nisan a randevu verdiler. Sorum şu randevu zamanında gelir mi kurulum ekipleri ?

gelmeleri lazım sıraya koyma tarzı sistemleri olması lazım.

Büyük ihtimalle gelirler

muhtemelen gelirler

Bizde aynı şekilde 13 Nisan'da başvuru yaptık 15'ine randevu verdiler gelmediler sonra 18'ine verdiler yine gelmediler bu gün gelmeleri lazımdı (20) yine gelmediler emin değilim gelirlermi

Bizde aynı şekilde 13 Nisan'da başvuru yaptık 15'ine randevu verdiler gelmediler sonra 18'ine verdiler yine gelmediler bu gün gelmeleri lazımdı (20) yine gelmediler emin değilim gelirlermi
Biz 7 Nisan'da başvurduk 23une verdiler.
Edit: Şehir Mersin

Geldilermi 23 nisanda bize hala gelmediler
Şehir kayseri
Geldiler 22 sinde bize. Şahsen hiç gelceklerinden umudum yoktu. Birçok kişinin şikayteti vardı ama neyseki şanslıymışım geldiler.

Arkadaşlar TT nin ev internetine 7 Nisan'da başvurdum. Corona sebebiyle yoğunluktan dolayı geç geliyorlar denildi. 23 Nisan a randevu verdiler. Sorum şu randevu zamanında gelir mi kurulum ekipleri ?
hayır zamnında gelmez hatta hiç ummadık bir anda telefona mesaj gelir yani çok kafana takma ebet bir gün!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,016
Üyeler
188,198
Son üye
Apameyra
Geri