Neler Yeni

Türk telekom fiber internet kullananlar bakabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif.akkus
Arkadaşlar İstanbul da yaşıyorum cs2'de viyana sunucusunda 25-30 ping arası alıyordum almanya sunucusunda 30-35 alıyordum fakat son 3-4 aydır yükseldi benimle aynı internet sağlayıcısını yaşayıp istanbulda bu ping değerlerini alan varmı şuan 50 pingden aşşağısını alamıyorum sunucularda

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,800
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ankara'da yaşıyorum ben pingler evet çok dengesiz. Bazı maçlarda 40 MS bazı maçlarda 70-80 MS alıyorum. Oyunun eşleştirmesi de çok iyi değil bu aralar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif.akkus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 senedir düşük ping oynuyorum son 3-4 aydır böyle hatta daha bugün ekip geldi onlarda çözemedi yarı yarıya pingim yükseldi gözlemliyorum oyunda denk gelen arkadaşlar 30 ping falan alıyor müşteri hizmetlerini arıyorum anlamıyorumlar çıkmazdayım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Selim
Bende yükselmedi ama anlık fırlamalar başladı anlık 2k ping olup ses hareket kesiliyor birkaç saniye sonra geliyor. +jitter var

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif.akkus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
son zamanlarda kısıtlamalar vs ondan dolayı diyorsan bende 3-4 aydır var bu sorun elbet etkisi vardır ama olaylardan öncede böyleydi viyana serverinde 25-27 alırken şuan 50 alıyorum

Oguz...

80+ Bronze
Bendede var öyle 2-3 aydır niye ise ping arasıra artıyor ama indirmeler falan yavaş

Top Bottom