YazılımKafa
80+ Gold
Bende mobil uygulamasından baktımda 100 mbps 228.52 tl1 ay önce 100 mbps olan paketler 200-300₺ aralığındaydı. Şimdi siteye bir girdim. 350₺ falan diyor. 400 falan yazıyor. Bunlar nasıl fiyatlar
Birkaç gün önce zam geldi. Gıbırnet bile fiyatı 240TL yaptı o yüzden normal sayılır bence...1 ay önce 100 mbps olan paketler 200-300₺ aralığındaydı. Şimdi siteye bir girdim. 350₺ falan diyor. 400 falan yazıyor. Bunlar nasıl fiyatlar
Şuanda 50 mbps ye 195 tl ödüyorumBende mobil uygulamasından baktımda 100 mbps 228.52 TL
Önceden taahhüt yapınca bu fiyatlar oluyor ama bitince sen o zaman görŞuanda 50 mbps ye 195 TL ödüyorum
Yeni müşteri kampanyalarına bak. 370-380-400₺ falan hep. Sen eski müşterisin diye indirimlidirBende mobil uygulamasından baktımda 100 mbps 228.52 TL
Çok artmış1 ay önce birçok şeyin fiyatı şuanki fiyatların hemen hemen yarısı kadardı, tabiri caizi enflansyon
Olabilir hocam 1 haziranda taahhüt yenilemiştim altyapım iyi olmadığı için 50 mbps internete geçtimÖnceden taahhüt yapınca bu fiyatlar oluyor ama bitince sen o zaman gör
Amcamlar bağlamıştı oda 5 10 tl fazla verdi diye hatırlıyorumYeni müşteri kampanyalarına bak. 370-380-400₺ falan hep. Sen eski müşterisin diye indirimlidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok artmış
1 ay önce türk telekom altyapısında kablonete geçecektim. 100 mbps 230₺ ydi. Turkcell e abonelik fesih ücretini sorduğumda 900₺ falan dediler. O yüzden 1-2 ay bekleyeyim dedim. Dün kabloneti aradım fiyatlar ne oldu diye. Dediler biz Türk Telekom altyapısında 75 mbps ten fazla vermiyoruz. Demek zam gelince onlarda üst paketleri kaldırdı1 ay önce 100 mbps olan paketler 200-300₺ aralığındaydı. Şimdi siteye bir girdim. 350₺ falan diyor. 400 falan yazıyor. Bunlar nasıl fiyatlar
Dostum ne zaman yaptı. Bak fiyatları atıyorum.Amcamlar bağlamıştı oda 5 10 TL fazla verdi diye hatırlıyorum
Valla knk Osmaniyede oturuyorum onlarda burda oturuyor hatta şubatta bağlatcaklardı tatilde ama deprem falan oldu altyapı gidince beklediler mayıs gibi falandı başvuru yaptıklarında1 ay önce türk telekom altyapısında kablonete geçecektim. 100 mbps 230₺ ydi. Turkcell e abonelik fesih ücretini sorduğumda 900₺ falan dediler. O yüzden 1-2 ay bekleyeyim dedim. Dün kabloneti aradım fiyatlar ne oldu diye. Dediler biz Türk Telekom altyapısında 75 mbps ten fazla vermiyoruz. Demek zam gelince onlarda üst paketleri kaldırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum ne zaman yaptı. Bak fiyatları atıyorum.
Tmm dostum. Bende konuda ne yazdım. 1 ay önce 200-250₺ ydi. Şimdi 350 nin üstüne çıkmışValla knk Osmaniyede oturuyorum onlarda burda oturuyor hatta şubatta bağlatcaklardı tatilde ama deprem falan oldu altyapı gidince beklediler mayıs gibi falandı başvuru yaptıklarında