Vodafone a geçmeyi düşünüyorum. Zaten altyapı türk telekomun. Vodafone a geçsem sorun yaşar mıyım? İss in farkedeceğini sanmıyorum1 ay önce 100 mbps olan paketler 200-300₺ aralığındaydı. Şimdi siteye bir girdim. 350₺ falan diyor. 400 falan yazıyor. Bunlar nasıl fiyatlar
Onun bende farkındayım. Ama 350 yi kabul etmek istemiyorum. Psikolojik sınır aşıldıher firma yapacak hocam. biz boşa yılbaşında demedik türktelekoma geçin taahüt alın 2yıl kafanız rahat etsin diye daha dur. yılbaşı zamı bidah olur böyle gider 2 yıl sonrasına sanırım 600 700 olur diye düşünüyorum ben yılbaşında yaptım kafam rahat
Forumdakiler farkında mı birde tepkileri ne merak ediyorum. Ben mesela bu zammı nasıl daha önce sosyal medyada ya da forumda görmedim anlamadım.Biraz sitemi yanlış yere yapıyorsun sanki .d
VALLA HOCAM BENİM BURDA TÜRKTELEKOM İYİ BEN DEVAM EDİYORUM 7 SENEDİR TÜRK TELEKOM KULLANIYORUM. ZAMANINDA SUPERONLİNE GEÇECEKTİM ALTYAPI YOKTU İYİKİDE GEÇMEDİM. SUPERONLİNE ŞİKAYETLERİDE ÇOK DUYMAYA BAŞLADIM. TAHHÜTLÜ EN İYİSİ. TÜRKTELEKOM İYİSE SENİN ORDA 2 YILLIK AL GEÇVodafone a geçmeyi düşünüyorum. Zaten altyapı türk telekomun. Vodafone a geçsem sorun yaşar mıyım? İss in farkedeceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun bende farkındayım. Ama 350 yi kabul etmek istemiyorum. Psikolojik sınır aşıldı
Türk Telekom olmuş 350₺ . Bu saatten sonra ya vodafone a geçerim ya da kablonetten 75 bağlatırım.VALLA HOCAM BENİM BURDA TÜRKTELEKOM İYİ BEN DEVAM EDİYORUM 7 SENEDİR TÜRK TELEKOM KULLANIYORUM. ZAMANINDA SUPERONLİNE GEÇECEKTİM ALTYAPI YOKTU İYİKİDE GEÇMEDİM. SUPERONLİNE ŞİKAYETLERİDE ÇOK DUYMAYA BAŞLADIM. TAHHÜTLÜ EN İYİSİ. TÜRKTELEKOM İYİSE SENİN ORDA 2 YILLIK AL GEÇ
Yıllara göre normalde yinede 400₺ görmek garipNormal. 400 TL harcamak için para değil.
BedavaBende 109₺ 24 mbps için 20₺ modem için toplam 129₺ veriyorum. Uygulamadan baktım sanırım sadece kdv oranında artış olmuş bende. Çünkü 100mbps için 149₺ yazıyordu yükseltme için.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
vodafone berbat türknet geçVodafone a geçmeyi düşünüyorum. Zaten altyapı türk telekomun. Vodafone a geçsem sorun yaşar mıyım? İss in farkedeceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun bende farkındayım. Ama 350 yi kabul etmek istemiyorum. Psikolojik sınır aşıldı
2022 ocak ayında yapmışsın taahhütünü.O zaman dolar 16 tl gibi birşeydi...Bende 109₺ 24 mbps için 20₺ modem için toplam 129₺ veriyorum. Uygulamadan baktım sanırım sadece kdv oranında artış olmuş bende. Çünkü 100mbps için 149₺ yazıyordu yükseltme için.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Türknet taahhütsüz. Taahhütsüz firma kullanmanın anlamı yokvodafone berbat türknet geç