Neler Yeni

Türk Telekom Hiper Net nasıl

Reaksiyon skoru
26
Dostlarım evimde türk telekomun hipernet altyapısı olduğunu öğrendim. Engelli indirimiyle modem dahil aylık 89 liraya 50 mbps internet almayı düşünüyorum. Hipernet nasıldır alınır mı ? Yoksa başka internet sağlayıcılarına mı bakayım ?

kn türk telekom kullanıyoruz kişi oyunalrda yükselmiyo ping çok fazla bizde 4 kişi kullnıyo 1 televizyon ve 1 ps kullanıyoruz hiç bir sıkıntı olmadı konum yüzündne olmnuştu sıkıntı bizde çok iyi

Bak şuan türk telekomdan dolayı bu forum çöküyor berbat aga. Ben kablonet kullanıyorum. 100 mb hız 5 upload altın sinema paket var. 110 tl ödüyorum

bana Türknet 75mbps diyor geçen gün anlamların interneti sorunlu idi gelen adama sordum oturduğun mahallede yeni alt yapı oldu 100mbps bile verebilirim sana dedi o rakamlar tahmini 50 der 100 gelir 50 der 35 gelir belli olmaz

Kesinlikle millenicom al her yer bana 15mbps adsl dedi millenicom 35 mbps vdsl verdi ve rahat 30 alıyorum kablo ile bağlantıda 3-4 mb dosya indiriyor saniyede ve müşteri hizmetleri baya iyi.İnstagram,Facebook,Whatsapp,Online İşlemler Ve Telefon numarasından her an ulaşabilirsin.

Kesinlikle millenicom al her yer bana 15mbps adsl dedi millenicom 35 mbps vdsl verdi ve rahat 30 alıyorum kablo ile bağlantıda 3-4 mb dosya indiriyor saniyede ve müşteri hizmetleri baya iyi.İnstagram,Facebook,Whatsapp,Online İşlemler Ve Telefon numarasından her an ulaşabilirsin.
evet müşteri hizmetleri baya iyi gibi duruyor her platformda varlar

Türk Telekom her türlü sorun çıkarıyor, müşteri hizmetleri ve kesintiler vs. Şahsen önermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,449
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri