24 içinde demeleri uzun bir zaman dilimi. Beklemek lazım maalesef.fatura tarihi geçtiği için internetimi kestiler sabah 10'da öeme yaptım daha açılmadı müşteri hizmetlerini aradım 72 saat içinde sisteme geçer ondan sonra 24 saat içinde aktif hale gelir dediler bu kadar bekleyecekmiyim?
adamlar 4 gün diyorlar öncedende 2defa oldu öddediğim gibi açıldı internetim24 içinde demeleri uzun bir zaman dilimi. Beklemek lazım maalesef.
4 gün kesin değil ki. 72 saat içinde sisteme geçer demeleri 72 saat sonra demek değil. 20 saat sonra da sisteme geçebilir, 10 saat sonra da geçebilir. Ama her türlü beklemen şart.adamlar 4 gün diyorlar öncedende 2defa oldu öddediğim gibi açıldı internetim
valla oturdugun seyden mi kaynaklı bilmiyorum bende ödemisitim 1 ay önce benimkini 4 saate actılarfatura tarihi geçtiği için internetimi kestiler sabah 10'da öeme yaptım daha açılmadı müşteri hizmetlerini aradım 72 saat içinde sisteme geçer ondan sonra 24 saat içinde aktif hale gelir dediler bu kadar bekleyecekmiyim?
Faturanızı geciktirmeyin. Hiç beklemezsiniz ve evet açılana kadar beklemek zorundasınız yapabileceğiniz bir şey yok. ✌fatura tarihi geçtiği için internetimi kestiler sabah 10'da öeme yaptım daha açılmadı müşteri hizmetlerini aradım 72 saat içinde sisteme geçer ondan sonra 24 saat içinde aktif hale gelir dediler bu kadar bekleyecekmiyim?