Türk Telekom Mobil Veri Ping Durumu

Reaksiyon skoru
6
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Türk telekom hattımdan csgo oynamak gibi bi düşüncem var şuan internetim de bilgisayarım da yok bi kaç güne kadar alcam o yüzden deneme fırsatım olmadı. Mobil veriye bağlanıp "lem" seviyesi csgo oynayan var mı ping durumları kurtarıyor mu? Deneyen bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

CS:GO oynamadım da LoL tarzı oyunların TR sunucularında 60-70 ms alıyordum.
Dipnot: Şuanda sabit hat ile 25 ms değerlerinde oynuyorum.

Oo tr'de 70 ms alıyosa eu'da 150 en az bizi bitirir. Teşekkürler cevap için.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Türk telekom hattımdan csgo oynamak gibi bi düşüncem var şuan internetim de bilgisayarım da yok bi kaç güne kadar alcam o yüzden deneme fırsatım olmadı. Mobil veriye bağlanıp "lem" seviyesi csgo oynayan var mı ping durumları kurtarıyor mu? Deneyen bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
Lem rütbe olan mı?
CS:GO oynamadım da LoL tarzı oyunların TR sunucularında 60-70 ms alıyordum.
Dipnot: Şuanda sabit hat ile 25 ms değerlerinde oynuyorum.
Benim de durumlar aynı şekilde ancak sorun sadece bende mi bilmiyorum. Mobil veriden oynadığımda telefon çaldığı zaman ping değerim sapıtıyor. Bilginiz olsun.

Lem rütbe olan mı?

Benim de durumlar aynı şekilde ancak sorun sadece bende mi bilmiyorum. Mobil veriden oynadığımda telefon çaldığı zaman ping değerim sapıtıyor. Bilginiz olsun.
Evet. Rütbe olarak özellikle belirttim nova seviyesi 100 pingte olsa çok farketmez ama lem seviyede öttürüyolar adamı. Bilgi için de çok teşekkürler anlaşılan bi net bağlatmak şart oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri