Yardım Türk telekom modem güncelleme

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
5
Arkadaşlar tplink vc220g3u Türk telekom modemi nasıl güncelleyebilirim TurkNet kullanıyorum Türk telekom altyapısında VDSL olarak Türk telekom kendisi otomatik güncellediği konusunda bilgiler mevcut fakat Türk telekom altyapısında TurkNet‘ten kullanırken de otomatik güncelleme geliyor mudur acaba ya da TP linkin sitesinden güncelleme baktım ama çözemedim TP link sitesinde bu model görülmekte ama güncelleme dosyasına nasıl erişebilirim anlayamadım https://www.tp-link.com/tr/support/download/vc220-g3u/

Ekler

• IMG_0130.webp
    IMG_0130.webp
    60.8 KB · Hit: 16
  • IMG_0131.webp
    IMG_0131.webp
    148.4 KB · Hit: 12
Erişemezsiniz, Tp-Link'in kendi bağımsız modemleri için orası.
Kendiliğinden güncellenmesini bekleyeceksiniz.

neden güncelleme ihtiyacı duydunuz?
neden güncelleme ihtiyacı duydunuz?
Not bu aşağıdaki yazıyı yazmıştım fakat düzeltmem icap etti. Türk Telekom teknik ekip geldi ve bağlantının yanlış olduğunu bildirdi şu anda resmen uçuyor modem kusursuz ) ( En basit Vodafone’un verdiği Huawei küçücük: 2.4 ghz en geri modemde bile Turknet’in sabitlediği 70 Mbps i alıyorum bu modemi bugün ikinci el aldım 5ghz olmasından dolayı yerlerde sürünüyor gerçekten 10:15 alıyorum daha biraz önce kontrol ettim yine upload ise neredeyse sıfır acaba modem iki yıldır ortalama kullanılmadan beklemekteydi uzun bir aradan sonra ilk defa bugün resetlendi ve kurulum yapıldı biraz beklememiz halinde düzelir mi acaba

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,365
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri