Türk telekom modem şart mı

Niaron

80+
Reaksiyon skoru
151
Selam arkadaşlar bugün bizim eve internet hattı çekildi normalde internetimiz fiberdi şuan vdsl verdikleri fiber modemi geri aldılar başka bir modem vermediler ve faturaya ek modem almam gerektiğini söylüyolar kurulum yapılması gerekiyomuş yoksa internetden herhangi bir vdsl2 modem alsam kurulum gerekiyor mu? bunu ben yapabilir miyim?

Evet yapabilirsin sadece yapacağın şey içine ttnetin verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girmen modemin içine

Selam arkadaşlar bugün bizim eve internet hattı çekildi normalde internetimiz fiberdi şuan vdsl verdikleri fiber modemi geri aldılar başka bir modem vermediler ve faturaya ek modem almam gerektiğini söylüyolar kurulum yapılması gerekiyomuş yoksa internetden herhangi bir vdsl2 modem alsam kurulum gerekiyor mu? bunu ben yapabilir miyim?
Neden fiberden VDSL e geçtiniz

teknisyenin dediğine göre türk telekomdan alınmayan modem ip almıyomuş falan öyle söyledi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

taşındık o yüzden
Nasıl almıyor ya. Kabloyu giriceksin modemede o kablodan gelen internet kullanıcı adı ve şifresini yazcaksın internetini dağıtacak.

teknisyenin dediğine göre türk telekomdan alınmayan modem ip almıyomuş falan öyle söyledi

taşındık o yüzden
VDSL hatalarda modemi sağlayıcı vermiyor ancak aylık ödeme ile faturaya ek alabilirsin veya kendin alabilirsin kurulumu evet siz yapacaksınız kurulumu çok basit

Nasıl almıyor ya. Kabloyu giriceksin modemede o kablodan gelen internet kullanıcı adı ve şifresini yazcaksın internetini dağıtacak.
bende anlamadım valla

ozaman internetden daha ucuza alayım gerek yok pahalı modeme

Yok kanka çalışır başka modemle
zyxel bir modem al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,155
Üyeler
187,289