alt yapın fiber desteklemiyordur ayrıca max 16 kullanırsanız dedikleri halde 35 nasıl kullandın ? ev mi değiştirdinBen eskiden 35mbs türktelekom kullanıyordum şimdi en yüksek 16 mbs kullanabilirsiniz dedikleri için 16 mbs aldım ama aynanda 2 kişi bağlanınca bile ping arşa çıkıyor bi yardım edin
ev değiştirmedimalt yapın fiber desteklemiyordur ayrıca max 16 kullanırsanız dedikleri halde 35 nasıl kullandın ? ev mi değiştirdin
müşteri hizmetlerinden destek isteyebilir modemini resetletebilirsin uzun zamandır aynı şifreyi kullanıyorsan değiştirebilirsinhayır aynı ev
Mesaj otomatik birleştirildi:
ev değiştirmedim
reis interneti yeni aldık internetin şifresinide 1 ayda bir değiştiriyorummüşteri hizmetlerinden destek isteyebilir modemini resetletebilirsin uzun zamandır aynı şifreyi kullanıyorsan değiştirebilirsin
alalı 2 ay oldumüşteri hizmetlerinden destek isteyebilir modemini resetletebilirsin uzun zamandır aynı şifreyi kullanıyorsan değiştirebilirsin
müşteri hizmetlerinden destek isteyebilir modemini resetletebilirsin uzun zamandır aynı şifreyi kullanıyorsan değiştirebilirsin
dediğim gibi müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi öneririm türktelekom gayet ilgili ve çözüm odaklı yaklaşıyor.reis interneti yeni aldık internetin şifresinide 1 ayda bir değiştiriyorum
alalı 2 ay oldu